facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Happykidsmassage

Happykidsmassage

Info

Happy kids massage; liefdevolle, respectvolle, gewenste aanraking met aandacht gegeven.
Geschikt voor iedereen die kinderen heeft of er mee werkt.



"Happy Kids Massage HKM is uitgever van een zeer complete lijn kindermassage materialen die oa gebruikt kunnen worden voor onderlinge kindermassage op scholen, kinderdagverblijven, bij gastouders. tijdens kinderyoga lessen of coaching sessies.De methode bestaat uit ruim 22 massagegrepen die over de kleding heen gegeven kunnen worden in combinatie met kriebelliedjes, massageverhaaltjes en gedichtjes. Uiteraard zijn de materialen als de boeken en kaarten ook binnen het gezin toe te passen. HKM draagt bij aan meer onderlinge verbondenheid, socialer gedrag, grenzen aangeven, beter lichaamsbesef, betere concentratie, beter slapen en kan worden ingezet tegen pesten. Ondersteund door Moed.Verder verzorgen wij Hkm trainingen en workshops."
Adres: Burgemeester G.W.Stroinkweg 71, 8343 XL Zuidveen, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0633610519
Stad: Zuidveen
Route: Burgemeester G.W.Stroinkweg 71
Postcode: 8343 XL


Recensies
Wat ben ik blij dat ik deze opleiding heb gevolgd! De opleiding heeft mijzelf heel veel rust gegeven, waardevolle technieken en uitgebreide mogelijkheden om ermee aan de slag te gaan in mijn praktijk. Corina is zo’n warme dame die me doorheen de opleiding en nu ook nadien goed heeft geholpen. Ik kijk er naar uit om in mijn praktijk heel wat kinderen en hun ouders te helpen naar rust, verbinding en meer zelfvertrouwen in ons soms wel sneldraaiende maatschappij. Grtz Evelyne
Blij met alle informatie en inspiratie die ik tijdens de training heb gekregen. Corina vertelt duidelijk en enthousiast en we hebben veel kunnen oefenen. Fijn dat ik nu een officieel certificaat heb en ik hoop dat de kids dit ook fijn gaan vinden. Het lijkt mij geweldig om de mama's binnen mijn netwerk te kunnen inspireren en ik raad iedereen een workshop Happy Kids Massage bij Corina aan!
Ik kwam in aanraking met HKM doordat ik een paar jaar geleden een Happy kids massage book kocht voor mijn dochter. Het was een groot succes en ik ging Corina volgen via Facebook. Zodoende werd ik steeds nieuwsgieriger over de mogelijkheden van Happy Kids. Afgelopen zomer heb ik haar nieuwe handboek gekocht om thuis toe te passen en ik ben nu online de train de trainers gaan doen. Corina begeleidt je persoonlijk en geeft eerlijke feedback. Je leert door zelf aan de slag te gaan en ondanks dat ik er al mee bekend was, heb ik heel veel bijgeleerd. Het is een mooie aanvulling op mijn werk als pedagogisch medewerker/ kinderyogadocent.
Eind april heb mijn certificaat voor de train de trainer training bij Corina behaald. Wat was dit een fantastische training en wat is Corina een top vrouw. Wat ze heeft neergezet met de Happy Kids Massage methodiek is echt fantastisch. Het is ten eerste een methodiek door eigenlijk voor alle kinderen beschikbaar zou moeten zijn. En daarnaast is het zo'n compleet pakket. Corina heeft naast alle trainingen en workshop ook zulke mooie materialen ontwikkeld. Naast al het moois wat Corina heeft neergezet is ze zelf ook een geweldige vrouw. Ze heeft zo veel massage kennis maar ook mensen kennis en een gouden hart. Keep up the good work Corina. En ik kijk enorm uit naar je nieuwe boek!!
Ik heb bij Happy Kids Massage de training ‘ Train de trainers’ online gevolgd. Een diverse opleiding met goed filmmateriaal. De online training vraagt verschillende opnames waarin je laat zien hoe je de grepen toepast. Corina oprichters Happy Kids massage geeft hierop kritische en opbouwende feedback. Hierdoor heb ik mij de grepen en kennis goed eigen gemaakt. Ik en de kinderen in mijn klas worden blij van alle tips, massages en materialen van de Happy Kids massage methodiek. Ik verlaat de opleiding met meer dan genoeg kennis, ideeën, hand-outs voor het organiseren van workshops. Vriendelijke groet, Melanie Lam
Ik volgde de trainerscursus online. Wat een geweldige cursus! Corina legt alles heel duidelijk uit en met een enthousiasme waarin je hoort en ziet dat ze er helemaal vol van is en heel terecht! Wat een geweldige methode die niet alleen fijn is en de kids rustiger en meer verbonden maakt. Je wordt zelf ook ontzettend rustig van ermee bezig te zijn! Er zit ook heel veel fun gehalte in maar dat is aan jullie om zelf te ontdekken! Ik zou zeggen niet twijfelen.
Review over Happy kids massage: ik heb eind april het certificaat voor trainer happy kids massage behaald samen met 2 andere cursisten. Corina is een heel bijzonder en fijn persoon , geeft op een leerzame en duidelijke manier de cursus met tussendoor veel praktische tips en je krijgt als trainer toegang tot heel veel handige tools en PowerPoint om zelf mee aan de slag te gaan. Ik heb ondertussen ook een aantal podcasten beluisterd en die zijn tot nu toe allemaal heel inspirerend . Bijzonder dat Corina in de podcast over voetenmassage mij zonder naam benoemd als zijnde cursist met massage ervaring. Het is al vaker benoemd dat Corina een fijne stem heeft ook voor de meditaties en dat vind ik zeker ook! Ik ben zeer benieuwd naar het nieuwe boek waarin vast ook weer heel veel mooie inspirerende oefeningen en meditaties staan. Corina, je bent een topper!
Super leuke opleiding om Happy Kids Massage trainer te worden. Het is zeker een mooie aanvulling voor mij omdat ik al kindermasseur was. Dit is alleen veel laagdrempeliger waardoor dit beter te integreren is in mijn ontspanning voor 2 lessen die ik hoop in juni weer te gaan geven en dan dus Happy Kids Massage methode erbij te gaan gebruiken. Ik ben super enthousiast. Corina super bedankt je feedback is ook super fijn en waardevol.
Hele leuke opleiding waarin veel tools worden gegeven waarmee je alle kanten uit kunt. Echt een super leuk en leerzaam weekend gehad.
Ik heb de Happy kids massage train de trainers gedaan bij Corina. Wat een ontzettend leuk concept! Alles is heel duidelijk en mooi in elkaar gezet. Ik ga het met veel enthousiasme doorgeven aan een ieder die er meer van wil weten. Corina haar dochter en kleindochter zijn zelf ook super enthousiaste mensen en dit brengen ze elke keer over , wat maakt dat je er zelf ook enthousiast van wordt. Bedankt voor de fijne en duidelijk training!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid