facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Happyhappyjoyjoy West

Happyhappyjoyjoy West

Info

Sissende stoompannen, gloeiende BBQs en kokend hete woks; ontdek Happyhappyjoyjoy met op het menu een spannende mix van zoet, zuur, zout, bitter en umami.

Geschiedenis

Traditionele voor- en hoofdgerechten worden bij Happyhappyjoyjoy vervangen door een gevarieerde kaart met kleine en verrassende Aziatische gerechten, om te delen of te proeven. Hier kan iedereen zelf bepalen wat er wordt gegeten, wanneer en hoeveel.

Naar goed Aziatisch gebruik kan er dan ook de hele dag door worden gegeten – lunch, borrel en diner - en kunnen de gerechten natuurlijk worden afgehaald. Ook de selectie dranken is geïnspireerd op Azië. Zoals een Aziatische bierkaart of uitgebreide theekaart.



"Happyhappyjoyjoy is geboren uit liefde voor reizen naar het Verre Oosten. Stap onze wereld binnen, ervaar de chaotische straten en proef de rijke diverse smaken van de Aziatische keuken."
Adres: Bilderdijkstraat 158, 1053LC Amsterdam
Telefoonnummer: 0203446433
Stad: Amsterdam
Route: Bilderdijkstraat 158
Postcode: 1053LC


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 01:00
Dinsdag: 12:00 - 01:00
Woensdag: 12:00 - 01:00
Donderdag: 12:00 - 01:00
Vrijdag: 12:00 - 02:00
Zaterdag: 12:00 - 02:00
Zondag: 12:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: happyhappyjoyjoy eigenaar, happyhappyjoyjoy groningen, happy happy joy joy zuid, happy happy joy joy ceintuur, happy happy joy joy south, happy happy joy joy high tea, happy happy joy joy amsterdam ceintuurbaan, ceintuurbaan 256
Recensies
heerlijk afwisselend aziatisch gegeten: fris, kruidig, pittig, hot; uit china, indonesië, thailand en vietnam. sfeervol, druk en rumoerig, maar toch snel en vriendelijk bediend. kosten heb je zelf in de hand. wij waren, al met al, zeer tevreden!
Heerlijk gegeten...drie verschillende gerechten is genoeg voor twee personen. Heb je nog meer trek, bestel je gewoon wat bij..het eten komt snel en is smakelijk en authentiek bereid... drukke zaak, reserveren is gewenst..
Verrukkelijke Aziatische fusion hapjes onder het genot van diverse soorten buitenlandse biertjes. Leuke locatie Bilderdijk straat en hippe interieur. Zeker een aanrader.
Viskoekjes nr 2 waren ok maar nr 40, Pho Bo Vietnamese noedelsoep was niet te eten. De bouillon was... tja... iets maar geen lekker getrokken bouillon. Het rundervlees was 3-de rangs met vetklompjes. Ik laat niet snel iets staan maar ik ben gaan lopen. Interieur was gezellig dus ik heb me laten vangen. Spijtig, ik ben dol op een goede Pho Bo.
Na plaats te hebben genomen in dit etablissement, bleek dat de serveerster nagenoeg geen interesse had om ons van wat te drinken te voorzien. Het diner was in grote mate voorzien van een dosis suiker, wat de smaak verder niet tot zijn recht liet komen. Deze tent was verder erg bekrompen ingericht waardoor we continue van de gesprekken van onze buren konden meegenieten.
Altijd een leuke sfeer! Eten was iets minder dan de vorige keer, we hadden het menu dit keer. Voorgerechten allemaal erg lekker, dumplings een beetje smakeloos. Pad thai erg lekker, gele curry te pittig ondanks dat we beide van pittig eten houden. Bediening prima!
Bij het reserveren gaf ik aan dat mijn vriendin een zware notenallergie heeft. Bij binnenkomst van het restaurant werd er vrijwel direct benoemd dat ze op de hoogte zijn van de allergie. Daardoor zaten wij direct extra ontspannen. We hebben heerlijk gegeten en zijn erg goed geholpen.
Heerlijk gegeten uit veel verschillende keukens. Leuke sfeer binnen en niet extreem duur. Zeker een aanrader als je van de Aziatische keuken houdt!
Heeerlijk eten! Echt een aanrader wat dat betreft. De bediening was ook erg vriendelijk. Enige nadeel was dat ze aanraden om in verschillende rondes het eten te bestellen en daarna eigenlijk net iets te laat het eten en drinken kwamen opnemen. Maar alsnog zeker een aanrader!
Personeel deed erg moeite om glutenvrije garantie te kunnen bieden en ik vind dat ze dit ook goed hebben ook kunnen waarmaken. Echter was de kwaliteit van het eten teleurstellend. De aubergine was nog rauw vanbinnen, wat de chef daarna zelf ook toegaf. Ook was het visgerecht niet onze smaak. Bediening heeft dit wel netjes opgelost door de aubergine niet op de rekening te zetten. Entourage erg leuk en het concept van meerdere kleine gerechten bestellen beviel ons ook goed.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Happyhappyjoyjoy West.

Amsterdam aziatisch restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Bilderdijkstraat 158 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Happyhappyjoyjoy West adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Happyhappyjoyjoy West. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Happyhappyjoyjoy West delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mr. Sam Asian Bistro Mr. Sam Asian Bistro 3 km Heerlijk gegeten en genoten. Fijne bediening, mooie ambiance, lekkere gerechten met u...
Oriental Restaurant Ruby Oriental Restaurant Ruby 4 km Man in de rolstoel is uiterste onbeschoft en oude vrouw achter de bar kijkt vaak boos...
Toko Bandung Toko Bandung 4 km Na een jaar niet meer daar te zijn geweest vanwege ontevredenheid. Ben ik vandaag toc...
Tjon Express Tjon Express 6 km Soms heb ik het idee dat ze vaak de magnetron Wordt gebruikt vaak krijg meer groenten...
Toko Joyce Amsterdam Waterlandplein Toko Joyce Amsterdam Waterlandplein 6 km Heerlijke Toko met ruime keus aan Aziatische producten . Tevens heerlijke verse ‘take...
Wok Fo You Wok Fo You 8 km Slechtste service naar klanten toe. Ongeschikt voor deze business.
Asian Kitchen Arena Asian Kitchen Arena 8 km Snel smakelijk en betaalbaar. We hadden zeer weinig tijd en wilden toch goed eten. T...
Starbbq Amsterdam Zuidoost Starbbq Amsterdam Zuidoost 10 km Veel lekkere dingen al gegeten. Maar dit eten kwam in 1 klap op de nummer 1 positie m...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid