facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Happyhappyjoyjoy East

Happyhappyjoyjoy East

Info

De roerige straten, rijke smaken en vrolijke kleuren van Azië, kenmerkend voor steden zoals Bangkok, Saigon en Hong Kong, komen samen in Amsterdam!

Geschiedenis

De roerige straten, rijke smaken en vrolijke kleuren van Azië, kenmerkend voor steden zoals Bangkok, Saigon en Hong Kong, komen samen in Amsterdam! Sissende stoompannen, gloeiende barbecues, kokend hete woks en rijke geuren zijn het hart van Happyhappyjoyjoy. Ontdek deze hangouts met op het menu een spannende mix van zoet, zuur, zout, bitter en umami.

Happyhappyjoyjoy is een vernieuwend horeca concept, op de Bilderdijkstraat en op de Oostelijk Handelskade, in Amsterdam. Bij Happyhappyjoyjoy vind je alles terug waar je vrolijk van wordt in Azië, eenmaal binnen kun je niets anders dan glimlachen. De restaurants zijn een vrolijke verzameling van kleuren en smaken, kenmerkend voor de Aziatische cultuur. Deze speelse maar georganiseerde eclectische chaos is geïnspireerd door de typische Aziatische lokale markten en drukke straten en doen je geloven dat je er midden in staat!



"Born from traveling, happyhappyjoyjoy is a trip to asia’s heart and soul. The restaurant offer an exciting melting pot of Asian street food."
Adres: Oostelijk Handelskade 4, 1019BM Amsterdam
Telefoonnummer: 0203446424
Stad: Amsterdam
Route: Oostelijk Handelskade 4
Postcode: 1019BM


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 01:00
Dinsdag: 12:00 - 01:00
Woensdag: 12:00 - 01:00
Donderdag: 12:00 - 01:00
Vrijdag: 12:00 - 01:00
Zaterdag: 12:00 - 01:00
Zondag: 12:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: Happy happy joy joy locaties, Happy Happy joy joy Zuidas, Happy happy joy joy West, Happy Happy joy joy Ceintuurbaan, Happyhappyjoyjoy menu, Happyhappyjoyjoy Downtown, Happy happy joy joy gesloten, Happy Happy joy joy Oostelijke Handelskade
Recensies
Wat een goddelijke spareribs hebben ze! Zoals deze smaken, heb ik het nog niet eerder geproefd. De Gyudon Kakumi smaakt verrukkelijk! Wat een pallet aan smaken! Dit is zo een aanrader om uit eten te gaan, met een groep en allemaal wat anders bestellen en overal van proeven. Paradijselijk! Ons dessert was Mango Bun, een super heerlijk dessert met ijs en mango. Dit is voor herhaling vatbaar!
Heerlijk gegeten en erg vriendelijk personeel. Orginele en kleurrijke gerechten. Wij kwamen om de 21e verjaardag van mijn dochter te vieren. Ze hadden het erg leuk en chique versierd met ballonnen en een leuk kaartje Ondanks alle corona maatregelen toch nog heerlijk kunnen eten.
Vriendelijke en vlotte service, heerlijke gerechten die je zelfs kan 'sharen', prachtig kleurrijk en tijdloos interieur creatief, gezellige sfeer. 2 avonden na mekaar daar gegeten, dus dat zegt voldoende! If you want to eat spicy? Just go there and try the spicy yellow & red curry, it's delicious! The Spareribs are also yummy!
Besteld met Uber Eats. 15-30 minuten bezorgtijd. Levering na 52 minuten. Eten is koud en een deel van de bestelling mist. Dit kan simpelweg niet. Uber Rats staat geen review van het restaurant toe, alleen van de bezorger. Die heeft er volgens de app maar 7 minuten over gedaan, oftewel, hij was het probleem niet. Simpelweg ruk. Niet bestellen. Edamame was uitgedroogd, loempia zompig en er miste een Tom Kai soep. Bespaar jezelf de ellende!
We waren met z’n 3en. De rendang was geen rendang. Het leek er niet eens op. De boontjes die er bij kwamen waren niet gaar. De curry en de soep was lekker. Maar al met al is de prijs-kwaliteitverhouding niet goed. Ik schok van de uiteindelijke rekening. We hadden hierna nog honger.
Het eten is heerlijk. Op zich goede porties. Bij een bijgerecht witte rijst zijn de porties wel erg klein. Helaas hebben we erg lang moeten wachten op onze drankjes en op het eten. Erg jammer, want het was niet druk. Personeel maakte ook veel fouten met bestellingen.
Heel vaak hier gegeten, zoals vanmiddag ook weer. Wij bestellen eigenlijk altijd hetzelfde en dat is: bao eend en bao kip. Daarnaast de garnalen dumplings. Altijd heel erg lekker! Personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Super gezellige tent en heel sfeervol. Jammer genoeg vond ik het eten tegenvallen. Toch iets te hoge verwachtingen. Ik zou hier geen 2e keer eten.
Heerlijk eten, gerecht Bimi groenten was mijn favoriet vanwege de saus. Loempia's en pruimenwijn waren ook top. Service was vriendelijk. Enkel nadeel waren de drankjes, liet telkens lang op zich wachten en parkeren, kost gauw €2 per 14min als je in de buurt parkeert.
Je bestelt meerdere gerechten . Niet vergeten ook rijst erbij te vragen. Het is inderdaad niet goedkoop maar het is goed eten en hele aardige bediening.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Happyhappyjoyjoy East.

Amsterdam asian-fusionrestaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Oostelijk Handelskade 4 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Happyhappyjoyjoy East adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Happyhappyjoyjoy East. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Happyhappyjoyjoy East delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Musashi Musashi 3 km Heerlijk, vers, en met liefde gemaakt! TOP sushi. vriendelijke service ook, bezorging...
Originals 本來 Originals 本來 4 km Via Uber eats meerdere malen hier besteld en het is altijd goed. Ze hebben lekkere ge...
Mchi Restaurant Mood Food Drinks @ Ijburg Mchi Restaurant Mood Food Drinks @ Ijburg 5 km Wat een geweldig concept. Wat een eten, en super service. We waren enorm onder de ind...
JinSo Loungebar & Restaurant JinSo Loungebar & Restaurant 7 km Super vriendelijke en vlotte service maar daarmee is dan ook meteen alles gezegd. Ete...
San Lok San Lok 7 km Super lekker gegeten! Woon hier al 4 jaar in de buurt en NU PAS ontdekt. Hadden we ee...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid