facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HappyFood Linschoten

Info

De vertrouwde kwaliteitscafetaria van Linschoten en omgeving.

Geschiedenis

De vertrouwde kwaliteitscafetaria van Linschoten en omgeving.

Familie Jacobs nam in 2005 het stokje over en begon vrijwel direct met de vernieuwing in het aanbod van de producten.
Hedendaags werken hun zoons Etienne en Robin ook mee in het bedrijf.
In de zomermaanden zijn wij ook te vinden op het recreatie terrein Salmsteke, aan de rivier de Lek, nabij Lopik. Waar we u een ijsje en een frietje kunnen aanbieden uit onze HappyFood Frietkar (HappyFood Salmsteke).
Zowel de slagers achtergrond van Marco als Monique is terug te proeven uit de winkel. Zo worden alle vlees producten zoals de Kip-saté, Varkenshaas-saté, Gyros, Shoarma en het Stoofvlees uit eigen keuken bereid.
Compleet verzorgde BBQ's inclusief luxe opgemaakte salades behoren ook tot de mogelijkheden (U kunt deze bij onze foto's terug vinden).

Wij hopen u graag eens te zien bij ons in de winkel of op Salmsteke.

Een smakelijke groet,

Familie Jacobs en medewerkers

Adres: Raadhuisstraat 2, 3461 CV Linschoten, Utrecht, Netherlands
Telefoonnummer: 0348416857
Stad: Linschoten
Route: Raadhuisstraat 2
Postcode: 3461 CV



op zoek naar gerelateerd: Happy Food thuisbezorgd, Happy food menu, Happy food Barneveld, Happy food Nunspeet, Bestellen happy food Linschoten, Happy Food IJsselstein, Happyfood, Happy food boek
Recensies
Prima snackbar. Veel keus. Plate varkenhaassate is erg lekker, verse sla etc. erbij en zeker voldoende qua hoeveelheid. Alleen jammer van de hoeveelheid zout op de patat. Super aardige medewerkers.
Lieve mensen, doen echt hun best om de ingrediënten van sauzen na te lopen om er zeker van te zijn dat het geen ingrediënt bevat waar men allergisch voor is. De zaak is netjes en erg schoon. Eten is erg lekker. Mooie opgemaakte borden als je daar een menu blijft eten.
Ik was er alleen voor een afhaalkoffie en een toiletbezoek. Zag er schoon uit en er was genoeg zitgelegenheid: binnen en buiten. Wel moeilijk parkeren in de straat maar als je geluk hebt zijn er een paar kleine parkeer plekken in de buurt.
Super hamburgers eindelijk een bedrijf die snapt hoe je de bacon knapperig maakt hier kan dat bedrijf met de grote M een voorbeeld aan nemen . En ook nog eens hele nette prijzen.
Eten was precies op de goede tijd klaar. Naar binnen lopen en binnen 2 minuten weg. Vriendelijk personeel en lekker eten. Ook genoeg parkeergelegenheid rondom de zaak.
Goede patat zaak. Gelegen in het hartje van Linschoten. Personeel is vriendelijk maar kunnen soms wat giechelen met elkaar.. De verschillende soorten Happy Twist zijn zeer aan te raden!!
Ze hebben een breed assortiment maar ze moeten hun frietjes langer bakken , voor de rest een prima patatzaak
Wat minder gastvrij dan vroeger. Ook moest ik lang wachten voor een simpele bestelling patatje zonder die elders even tussendoor gedaan zou worden.
Lekkere friet en snacks. Als inwoner van Woerden naastgelegen plaats hier gegeten, en dat is prima bevallen.
Heb er heerlijk gegeten. Moet nog wel veder door het menu voor meer smaak ervaring.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar HappyFood Linschoten met het openbaar vervoer


Linschoten, van Rietlaan 310 meter
5
Linschoten, Laan van Rapijnen 340 meter
5
Linschoten, van Rietlaan 340 meter
5
Linschoten, Laan van Rapijnen 350 meter
5
Linschoten, Het Jaagpad 360 meter
5

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid