facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HappyCat by Sylvia

HappyCat by Sylvia

Info

Een liefdevolle benadering van uw kat bij vachtverzorging en/of verblijf van uw kat in Kattenpension Hilversum.



"Of je kat nu last heeft van klitten of diens nageltjes geknipt moeten worden, bij HappyCat by Sylvia uit Hilversum is je poes of kater in goede handen. Ik, Sylvia de Bood, ben sinds 2016 een gediplomeerd kattentrimster en ben een rasechte kattenliefhebster. In de ontvangstruimte van Kattenpension Hilversum trim ik kort- en langharige katten met de nodige aandacht en liefde. Ik zorg dat je beestje zich helemaal op z’n gemak voelt. In overleg kan ik aan huis langskomen in de ruime regio rond Hilversum.Dienstenaanbod:Trimsalon ontklitten, wassen, scheren,...Tashangers vervaardigd uit kattenhaarVoerpuzzels uitdagend & stimulerendExtra aandacht katten geruststellen, ermee spelen,..."
Adres: Siemensstraat 11a, 1221 CP Hilversum
Telefoonnummer: 06-22502029
Stad: Hilversum
Route: Siemensstraat 11a
Postcode: 1221 CP


Recensies
Ontzettend fijne trimster. Zacht en lief voor mijn Ragdoll. Mooi geschoren, Casper liet alles rustig gebeuren door haar rustige benadering. Ik kan deze trimsalon ten harte aanbevelen.
Sylvia is zo geduldig, lief en vakkundig tijdens het trimmen van mijn Britse Langhaar Roxi! Ze neemt de tijd en mijn poes is altijd helemaal op haar gemakje bij haar, terwijl ze het meestal niet van vreemden moet hebben. Ik ken geen betere salon in het Gooi!
Super lief en geduldig. Ze heeft van mijn kat, met veel klitten doordat hij niet van kammen houdt, in 1 uur tijd een klitvrije en heel wat haar lichtere kat gemaakt. Bedankt Sylvia!
Heel goede kattenhotel. Ook worden ze perfect getrimt en geborsteld. Aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid