facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Happy ZIJN met paarden

Happy ZIJN met paarden

Info

Workshop voor positieve groei en ontwikkeling voor zowel mens en paard.

Adres: Heetkampsweg 6, 8166GH Emst
Telefoonnummer: 06-16137087
Stad: Emst
Route: Heetkampsweg 6
Postcode: 8166GH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Inmiddels staat ons paard alweer 1,5 jaar op de Lindehoeve met pensioen. Top plek voor haar. Verschillende kuddes, goede verzorging. Kan kiezen om binnen of buiten te staan. Meer dan genoeg te eten. Goede verzorging ook als er iets is. Tandarts, hoefsmid en dierenarts worden netjes geregeld.
Een ontspannen sfeer met veel beweegruimte. Paarden kunnen hier echt paard zijn! Fijne verzorgers met een deskundig oog voor je kostbare bezit! Elke dag even een glimp via de webcam oppikken van je eigen paard met al zijn maatjes is een geluksmomentje!
Let beter op jullie paarden, ligt er 1 dood in de wei en niemand er bij, ligt er ook niet net, want de rest koppel liep 5 a 600 meter verder. 3 uur later weer er langs gereden, paard lag nog steeds op dezelfde plek dood in de weide .
Een dubbel gevoel bij dit bedrijf. De verzorging van de paarden is dik in orde. Kun je je jonge paard niet zelf vervoeren, schakel dan een professioneel bedrijf in. Let op aanwezigheid van een camera om je paard tijdens het vervoer in de gaten te houden, gereedschap om zo nodig een stang van buitenaf te kunnen laten zakken en een chauffeur die weet hoe te handelen in onverwachte situaties. En bovenal: kies een vervoerder die zich verantwoordelijk voelt voor een goed en veilig transport van je paard.
Prima opfokstal , uitstekende zorg, deskundigheid top , aardig en vriendelijke mensen. Nisa is fantastisch voor alle pasrden en helpt altijd extra waar nodig, kortom je paard is bij de Lindehoeve in goede handen!!
Bijzonder vriendelijke en betrokken mensen met hart voor de dieren. Zowel het terrein als de stallen liggen er netjes en goed onderhouden bij. De om en nabij 300 dieren die er staan zien er ontspannen en tevreden uit. Hoe fijn ook dat je via de camera's altijd kunt zien hoe het met je paard gaat.
Mijn paard heeft hier heel fijn gestaan! Er wordt netjes met de paarden om gegaan en de eigenaar gaat professioneel te werk. In de zomer staan ze heerlijk op het land en hebben de hele zomer door genoeg gras. Ook in de winter komen ze elke dag in de paddock. Al met al een super bedrijf!
Heel fijn bedrijf, goed voor de paardjes en baasjes. Je wordt netjes op de hoogte gehouden, eigenaar is eigenlijk altijd te bereiken. Door de webcams kun je dagelijks je paard zien winterperiode. Voor ons te ver om meer dan 1 á 2 x pm naar toe te gaan, dat is jammer, maar zelf voor gekozen.
Mijn grote vriend heeft een top tijd gehad daar. Goeie communicatie, ze zijn top voor de veulens.
Tijdens de dracht heeft mijn merrie heerlijke bij De Lindehoeve gestaan. Toen het einde van de dracht naderde heeft ze een geavaneerde geboortemelder omgekregen. ‘S morgensvroeg werden we gebeld dat de geboorte opgang gekomen was. Na een lastige geboorte is het veulen bij De Lindehoeve geboren. Zonder de geboortemelder die een melding geeft zodra de temperatuur van de merrie zakt het teken dat de geboorte nadert en de goede zorgen en het tijdig ingrijpen van De Lindehoeve was het wellicht minder goed afgelopen. Na bijna 3 jaar een onbezorgde fijne tijd in de opfok, was het tijd om lekker mee naar huis te gaan. Dit bedrijf is echt een aanrader, ze staan klaar als je ze nodig hebt, kundig en hebben liefde voor het vak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid