facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Happy Tooth

Happy Tooth

Info

Tandartspraktijk Happy Tooth legt de nadruk op hoge service en preventie. Specialisaties: kinderen, angst, cosmetisch, laser, wortelkanaalbehandeling.

Geschiedenis

Tandartsenpraktijk Happy Tooth legt de nadruk op zeer persoonlijke service en preventie. Specialisaties: kinderen, angst, cosmetisch, laser, wortelkanaalbehandeling.

Adres: Pastoor Buyslaan 25, 2242RJ Wassenaar
Telefoonnummer: 0704449915
Stad: Wassenaar
Route: Pastoor Buyslaan 25
Postcode: 2242RJ


Recensies
stond lang te prutsen in mijn mond en later begreep ik waarom: de besteede tijd wordt berekend! Raadde mij grote behandelingen aan. ik ging voor een 2nd opinion naar mijn vorige tandarts in Den Haag en die raadde ze met klem af. wat de mondhygiëniste deed stelde niet veel voor. Blijf bij mijn tandarts in Den Haag. Men doet hier m.i. aan postcode discriminatie.
Een perfecte tandarts .. ik had niet eens pijn gekregen en mijn tanden zijn allemaal beter geworden..
Ze werken niet optijd heb net driekwartier gewacht maar ze kwamen niet opdagen
Ik vind de tandarts zelf goed. Zeer spijtig dat de assistentes het verpesten voor haar. De assistente haar gedrag is niet uit te staan ze geven hele kinderachtige en kattige opmerkingen en zijn ver van vriendelijk. Gadver!! Ik schrijf mij in bij een ander praktijk
Ze proberen je hier van alles aan te smeren, het is er onhygiënisch en de assistente Oh god wat is dat een amateuristisch mens word je gewoon misselijk van. Zij is ook verantwoordelijk voor de “tools” en de hygiëne hiervan, ze kan er geen reet van. Schande voor Wassenaar.
Geweldige tandarts, die heeft nog steeds tijd voor de patiënt.
Leuke tandartsen!
Vertaald door Google Ik kwam hier met mijn 5 jaar en was erg blij. Veel tijd genomen om het uit te leggen en het "leuk" voor hem te maken, en zeer uitgebreide informatie voor mij als ouder; zowel qua poetsen/techniek als qua prijsstelling wat wordt vergoed door de verzekering, wat zou er extra gedaan kunnen worden etc. Mijn zoon kijkt echt uit naar het volgende bezoek, en dat is een grote overwinning in mijn boek. Origineel I came here with my 5yo and was very happy. Lots of time taken to explain and make it “fun” for him, and very comprehensive information for me as a parent; both where brushing/technique was concerned as well as pricing what is covered by insurance, what could be done extra etc. My son is actually looking forward to the next visit, and that’s a major win in my book.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid