facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Happy Rent

Happy Rent

Info

Happy Rent Attractieverhuur, verhuurt de mooiste attracties in Limburg. Van Springkussen tot stormbaan en van abraham pop tot rodeostier A lot of Fun!

Geschiedenis

Plezier voor de klant staat bij ons centraal, dit ziet u niet alleen terug in ons assortiment maar in echt in alles!
Happy Rent is: A lot of Fun!



"Happy Rent Attractieverhuur is een van de grootste verhuurders van springkussens, attracties, en spellen in de euregio. Onze voordelen:- 7 Dagen per week open- Direct Online reserveren- Ruim 300 attracties op voorraad- Professioneel, Veilig en een Top Service!Je kunt bij ons terecht voor het huren van een springkussen, rodeostier of stormbaan maar ook als je goedkoop een abraham of sarah pop wilt huren. Onze vrolijke klantenservice is je graag van dienst als je vragen hebt over bijvoorbeeld ons levend tafelvoetbal spel, de buikschuifbaan of een popcornmachine.Of je nu een zeskamp, zakelijk event of bruiloft moet organiseren met de attracties van Happy Rent wordt iedereen blij! Neem met ons op of bezoek gratis onze website"
Adres: Gaasstraat 3A, 6369 VA Simpelveld (gemeente)
Telefoonnummer: 085 002 0026
Stad: Simpelveld
Route: Gaasstraat 3A
Postcode: 6369 VA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Happy Rentals, You-rent
Recensies
Het ophalen en wegbrengen was wel wat lastig gezien we echt een groot springkussen hadden gehuurd en dit wel met aanhanger moet. Gelukkig konden we na een telefoontje het springkussen wat eerder ophalen dan gehuurd. Super activiteit voor alle kinderen op onze bruiloft! Heel makkelijk om op te zetten, blij deze keuze gemaakt te hebben.
We wilden met onze vereniging een Stormbaan huren en kwamen al snel bij Happy Rent verhuur uit. We hebben gekozen voor de XXL wipeout stormbaan van 70 Meter, het was een groot succes! De communicatie was prettig en gewoon via whats app mogelijk. Ook het online bestellen ging heel eenvoudig.
We hebben bij Happy Rent een stormbaan gehuurd en zijn zeer tevreden! We hebben de stormbaan via de website gereserveerd en kregen direct een bevestiging met een mooie korting omdat we de stormbaan zelf wilden ophalen. Het opbouwen is goed te doen met 3 personen en we konden de stormbaan direct in de ochtend ophalen Een aanhangwagen of busje is wel aan te raden! We zullen volgend jaar waarschijnlijk een grotere hindernisbaan huren omdat het zo een groot succes was.
Ik heb een Abraham pop van 3,20 m gehuurd voor de 50e verjaardag van mijn vriend. Het reserveren ging erg gemakkelijk en zelfs een door mij gemaakte fout in de datum werd na een WhatsApp meteen gecorrigeerd. Over het algemeen ging het contact via WhatsApp heel goed en werd ik altijd snel en vriendelijk te woord gestaan. Abraham was makkelijk op te zetten en af te breken, was schoon en netjes verzorgd. Borg was 1 dag na inleveren alweer retour op mijn bankrekening. Dus alles was perfect verzorgd. Zeker een aanrader!
A Lot of fun En dat ervaar ik al jaren zo, happy rent is dan ook een fijne partner om mee samen te werken! Niet alleen leuke attracties tegen eerlijke prijzen, maar tevens ook erg servicegericht. Sinds onze samenwerking ervaar ik Happy Rent als: flexibel, betrouwbaar en zeer zeker behulpzaam. Tevens is de webshop als een geoliede machine, binnen enkele klikken is de reservering geregeld. ViniQ Events Vincent Spons
Happy Rent is een zeer professioneel bedrijf met een uitstekende service. Ik was vrij laat met mijn bestelling bij Happy Rent maar werd toch nog uitstekend geholpen en kreeg een prachtig springkussen geleverd voor een prima prijs! Ga zo door Happy Rent en de volgende keer zeker weer!!
Afgelopen week hebben we een stormbaan en een springkussen gehuurd bij Happy Rent. Gezocht en gevonden op google, kwam ik bij Happy Rent attractie verhuur terecht. Contact om het huren van een springkussen en stormbaan ging heel eenvoudig via mail en ook telefonisch. Ze kwamen het tot op locatie brengen, zetten het voor ons op en braken het ook weer voor ons af. Het gehuurde springkussen zag er heel goed uit en ook de gehuurde stormbaan heeft voor veel plezier gezorgd. Dit verhuur punt van springkussens en attracties is zeker een aanrader! Happy Rent zorgt voor alles om een geslaagd feest te verzorgen.
Super gave stormbaan in twee delen op te bouwen. Als de blowers eenmaal aangaan is het in een mum van tijd gebruiksklaar. De kinderen hebben er de hele dag met veel plezier gebruik van gemaakt. De borg had ik ook zeer snel weer terug op mijn rekening. Volgende keer gaan we zeker weten weer voor happy rent en het is ook zeer zeker een aanrader.
Happy Rent, beadankt voor de mooi afhandeling van deze giga Sarah Pop. Borg direct na ophalen retour ontvangen. En wij hebben alleen maar mooie reacties gehad over deze mooi jonge Tiroler Pop. Want meestal zijn het van die ouwe lullen poppen. Bij het volgende feestje kom ik weer wat bij jullie huren, dus tot dan
Op 10 augustus 2013 een stormbaan gehuurd voor de supriseparty van mijn zoon Dean, hij is 10 geworden dus tijd voor een feest! Was vrij laat met het huren van een stormbaan, maar was toch gelukt bij Happy Rent. Tijdstip van bezorgen was prima en na duidelijk uitleg over het inpakken van de stormbaan, konden we heerlijk uitslapen en 'hoefden we niet erbij te zijn s'morgens toen de chauffeur de stormbaan kwam ophalen!!!! Wat een service, bedankt Happy Rent. :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid