facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Happy Power Kinderdisco

Happy Power Kinderdisco

Info

Met onze Facebook pagina Happy Power Kinderdisco blijf je op de hoogte van de leukste kinderfeesten en alles omtrent onze kinderdisco shows.

Geschiedenis

Happy Power Kinderdisco is dé kinderdisco door heel Nederland en België, van klein gezellig kinderfeest bij u thuis tot aan grote sportzalen en buitenevenementen. Bij onze kinderdisco shows horen de kinderen niet alleen de nieuwste muziek, maar worden de kinderen ook geentertaint doormiddel van leuke danswedstrijdjes waar de kinderen ook kleine prijsjes mee kunnen winnen.
Op onze facebook pagina blijft u op de hoogte van alles omtrent nieuws over onze kinderdisco shows, worden er regelmatig leuke foto's op geplaatst van verschillende feesten en blijft u op de hoogte van aankomende openbare evenementen waar wij met de kinderdisco show komen.

Adres: Voorthuizerstraat 144, 3881SL Putten (gemeente)
Telefoonnummer: 0655964781
Stad: Putten
Route: Voorthuizerstraat 144
Postcode: 3881SL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AcEntertainment AcEntertainment 673 meter Full service artiesten en evenementenbureau: Business Events Trouwerijen en Privefee...
Haringparty Putten Haringparty Putten 973 meter Op donderdag 20 juni a.s. organiseren Visgilde Foppen, Partycentrum de Huifkar, Mth a...
Brocante Route Putten Brocante Route Putten 2 km Leuke verzameling curiosa.
Susils Bruidsatelier Susils Bruidsatelier 3 km Wil jij ook dat jouw dochter perfect geholpen wordt voor haar droomdag? Dan moet je z...
Bos Fair Bos Fair 4 km Hét leukste Lifestyle-Brocante-Food Evenement On Tour!
Recensies
Geweldige DJ voor een kinder/tienerfeest! Al 2 keer bij ons geweest, super gezellig en heel professioneel!
Muziek stond veel te hard.
Happy power disco verzorgt al jaren de kinderdisco op ons schoolfeest en dat doet hij GEWELDIG! Altijd up to date met de nieuwste liedjes, dansjes én hij neemt ook nog ‘s leuke cadeautjes mee! Kortom een hit op elke feest!
Mijn kinderen hebben genoten van dj Erik. Een goede variatie in gedraaide nummers en zo leuk hoe je met je publiek omgaat en hen erbij weet te houden. Geslaagde lentefair dus voor de peppel!
Deze DJ zet een sfeertje neer zeg! Al twee jaar nodigen we hem uit om te komen draaien op het Oranjefeest in leerjaar 1. Met deze DJ is het Oranjefeest compleet! DJ Edwin, tot volgend jaar in Nunspeet!
Het was geweldig!!! top personeel ook!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid