facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Happy pets - Happy you

Happy pets - Happy you

Info

Happy pets, happy you heeft verschillende diensten van bijvoorbeeld honden-oppas en gedragstherapie tot kinderfeestjes met bijzondere diersoorten!



"Happy pets – Happy youWaar ieder dier zichzelf mag zijn!Bij Happy pets – Happy you staat het welzijn van uw huisdier voorop. Met ieder dier nemen wij onze tijd en zorgen wij voor een sterke vertrouwensband. Bij ons is ieder ras en leeftijd welkom en ook dieren met een rugzakje of gedragsproblemen mogen zich hier zorgeloos vermaken. Dagelijks zetten wij ons in om het iedereen ontzettend naar zijn of haar zin te maken. Dat kan tijdens dagoppas, meerdaagse- of vakantie oppas. Met eigenaren houden wij ook graag contact. Door middel van updates met af en toe foto’s en filmpjes kunnen zij op afstand mee genieten van alle blije dieren.Want ‘Happy pets = Happy you!’"
Adres: Nieuwestraat 18, 7031EX Wehl
Telefoonnummer: 0639484688
moc.uoyyppah-stepyppah@ofni
Stad: Wehl
Route: Nieuwestraat 18
Postcode: 7031EX



op zoek naar gerelateerd: happy pets wageningen, happy pets game, happy pets herplaatsing, happy pets knuffelteam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het wapse hiem Het wapse hiem 3 km Fokker Friese Stabij
Trimsalon Woeff Trimsalon Woeff 3 km Altijd goed behandeld .goede salon
Dierenservice Wehl Dierenservice Wehl 4 km Indivuduele honden uitlaatservice, dierenoppas aan huis, dierentaxi.
Recensies
Onze Oos gaat er met veel plezier naar toe en komt ook blij weer naar buiten.... We vonden het best lastig om hem te brengen maar na een rondleiding en het zien van Oos hebben we er meer dan een goed gevoel bij!
Ongeveer 11 maanden geleden hebben wij na kennismaking en proefdag gedacht dat dit goed ging. Hebben onze Akira 3 weken tijdens zomervakantie laten verblijven. Bij thuiskomst was Akira niet lekker en zijn naar dierenarts geweest...Akira was 3 kilo afgevallen!! Hij kon niet meer lopen! Zijn naar Utrechts dierenziekenhuis doorverwezen....bleek dat hij amper vocht had en/of voedingstekort...via infuus eerste uren gekregen en ging al steeds beter met hem, 1.5 dag later konden wij hem weer ophalen. Happy pets Happy you...vertelde ons diverse verhalen over Akira en wij hadden op verzoek van pension extra eten en snoepjes meegegeven en zeiden dat hij alles had gegeten...was dat het werkelijk zo zou Akira nooit zoveel zijn afgevallen. In de hondenwereld is 3 kilo een hele hoop gewichtsverlies in 3 weken en kan de gezondheid schaden. Dit had opgemerkt moeten worden door het pension en ons medegedeeld moeten worden, dit werd niet gedaan. En zij waren uiteraard niet schuld. Nooit meer!!!
Onze hond is gisteren voor het eerst een proefdag geweest en had zich goed gedragen. Hij was lekker moe van al het spellen. Ik heb nu een code en kan online zo inplannen en de oppas dagen Betalen ideaal. Heb er een heel fijn gevoel bij en kan een ander ook zeker aanraden.
Een heel fijn pension met geweldige eigenaars. De honden vinden het super om daar te zijn
Onze hond vind het hier super en komt hier regelmatig. Hij staat iedere keer in de startblokken om een sprint te trekken naar de speelweide.
Superfijne mensen die zorgen voor een fijne ervaring voor de hond. De hond heeft het altijd naar zijn zin. Hebben fijn boekingssysteem, waarin je zeer eenvoudig je momenten in kunt plannen.
Een bevlogen persoon met een hart voor dieren. Aan Jacky te merken heeft hij het goed gehad.Wat moet ik er nog meer van zeggen. Hoop dat ze het hoofd boven water kunnen houden in deze moeilijke tijden.
Onze hond Nikki vind het geweldig om hier een dagje in de kennel te mogen spelen. Zodra we haar uit de auto zetten rent ze naar Leander en Martha toe. Ze geven ze werkelijk veel aandacht zodat je je kameraadje met een gerust hart achterlaat. Een aanrader voor iedereen die een tijdelijke verblijfsplaats zoekt voor zijn hond.
Mijn honden zijn er nu een aantal keer geweest, ze zijn niet de alleemakkelijkste honden maar bij happy pets gaat het echt super. Ze lopen lekker in de roedel, spelen lekker en hebben het echt naar hun zin. De laatste keer dat ik ze op kwam halen waren ze niet eens van plan om mee te gaan naar huis. Fijn om te zien… dikke voor iedereen daar.
Super fijne opvang. Mijn hond vindt het er echt fijn. Ze gaat voor de dagopvang en soms een paar nachten. Krijg altijd een korte update hoe het gegaan is. Veel persoonlijke aandacht en ze zijn echt betrokken. Heel blij mee!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid