facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Happy Mrs. Jersey

Happy Mrs. Jersey

Info

'Happy Cows, Happy Products, Happy People'

Geschiedenis

Happy mrs. Jersey organic Ice cream.

Ons Happy mrs. Jersey ijs wordt gemaakt van de verse en biologische melk van jerseykoeien.

Jersey koeien komen oorspronkelijk van het eiland Jersey, een eilandje tussen Frankrijk en Engeland. De Jersey is een mooie bruine koe.
Met haar grote, even bruine ogen en lange wimpers is ze de charmantste “dame” onder de koeien. Daarbij is haar melk ook heel speciaal.
Zij staat erom bekend melk te produceren die zeer geconcentreerd is met het hoogste percentage botervet.

Haar melk is rijk aan voedingsstoffen (o.a. eiwitten) en heeft een hoog gehalte aan mineralen. Ook is het caroteengehalte hoger dan in gewone melk en vandaar dat haar melk een mooie roomgele kleur heeft.
Dit alles zorgt ervoor dat Jersey melk “rond van smaak” is. Het jersey ijs geeft een heel ‘’creamy’’ mondgevoel. De beste melk om ijs van te maken!

De jerseykoeien grazen in prachtige natuurgebieden, o.a. op het eiland Goeree Overflakkee (op circa 250 hectare biologisch gecertificeerde natuurgronden). De koeien lopen vrij uit en zijn het grootste
gedeelte van het jaar heerlijk buiten. Beter voor de koe en beter voor de melk! De kwaliteit van de rijke melk die zij geven is de basis voor ons ijs. De rauwe biologische melk van deze koeien wordt binnen 12 uur bij ons verwerkt tot Happy mrs. Jersey ijs.

De biologische sauzen en fudges die ons ijs verrijken maken we allemaal zelf en hebben we in eigen beheer. Vervolgens voegen we er ambachtelijke toevoegingen aan toe als merinques, knapperige nootjes, chocoladechunks aan toe. Alle ingrediënten geheel biologisch. Deze rijke toevoegingen in ons ijs zorgen er voor dat u als consument met Happy mrs. Jersey echt een premium ‘’ijsmomentje’’ geniet!

Wij nodigen u als consument uit om onze koeien te bezichtigen in de verschillende natuurgebieden waarin onze koeien grazen. Deze mooie natuurgronden en prachtige Nationale Parken zijn vrij toegankelijk voor publiek. De Jersey koe is een heel vriendelijk koetje met een hoog aaibaarheidsgehalte en erg leuk om tussen te wandelen, vooral voor kinderen.

Verder willen wij middels Facebook het verhaal achter ons product laten zien en u laten inblikken in de wijze hoe ons product tot stand komt. Transparantie van de keten hechten wij veel waarde aan. We staan voor een eerlijk product!






"Producer of organic premium ice cream"
Adres: nijverheidsweg 10, 3251 LP Stellendam
Telefoonnummer: 310620247126
Stad: Stellendam
Route: nijverheidsweg 10
Postcode: 3251 LP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jakery BV Jakery BV 78 meter Oof nooit vergeten hoe we hier een dag hebben meegedraaid en het na een uur niet kond...
Ticasa BV Ticasa BV 209 meter Interessant bedrijf
Logocake Logocake 255 meter De beste cake van Nederland komt bij Van der Spoel uit Stellendam weg. En ik kan het ...
Wijnkoperij de Halve Maan Wijnkoperij de Halve Maan 927 meter Wijnkoperij de Halve Maan biedt hoogstaande kwaliteitswijnen uit Frankrijk, Nieuw Zee...
United Fish Auctions United Fish Auctions 1 km Super goede viswinkels te vinden. Hoge kwaliteit! Aanrader
Het Wapen van Stellendam Het Wapen van Stellendam 1 km Bediening erg vriendelijk. Doet heel erg haar best om te onthouden wie wat heeft best...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid