facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Happy Healthy Fit

Happy Healthy Fit

Info

Graag begeleid ik jou naar een gezond, gelukkig en fit persoon. Als gediplomeerd gewichtsconsulent, fitnesstrainer en masseuse heb ik alle tools in huis.

Adres: Eindstraat 5, 5801 CP Venray (gemeente)
Telefoonnummer: 06-23784374
ln.tifyhtlaehyppah@neileve
Stad: Venray
Route: Eindstraat 5
Postcode: 5801 CP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Petra Kersten: Diëtist / Orthomoleculair therapeut Petra Kersten: Diëtist / Orthomoleculair the... 480 meter Voedings-, dieetadvies met een brede kijk op voeding en gezondheid.
Recensies
Hetty 62 jaar, reeds 8 kilo kwijt, zegt het volgende: En in 1 keer was ik ruim 10 kilo te zwaar. Dus moest er iets gebeuren, afvallen dus. Maar ja, wat ik ook probeerde het lukte me niet om het zelf te doen. En zo kwam ik bij Evelien Hendriks terecht. Samen met haar is het me wel gelukt om mijn kilo's kwijt te raken. Ze gaf me goede tips en lekkere recepten om mee aan de slag te gaan. Ook mag ik haar altijd appen. Inmiddels zijn we een aantal weken verder en ben ik super blij dat het met Evelien wel is gelukt om de kilo's kwijt te raken en om op gewicht te blijven. Ik heb mijn levensstijl gemakkelijk aan kunnen passen en heb de tools in handen om op gewicht te blijven en toch te blijven genieten van het leven. Bedankt Evelien!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid