facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Happy Healthcare

Happy Healthcare

Info

Een gezonde geest huist in een gezond lichaam. Wij helpen je uit te zoeken welke leefstijl het beste bij JOU past en HOE je dat in je dagelijkse leven past

Geschiedenis

Happy Healthcare zet zich in voor preventieve gezondheidszorg. Met orthomoleculaire voeding, passende beweging, zorgeloos plezier. Je kunt ook bij ons terecht voor Medische thermografie.



"Sta jij 's ochtends lekker fit op? Zijn chronische klachten je vreemd? Beweeg je voldoende? Draai jij je hand niet om voor een gezonde leefstijl?Chapeau! Ga zo door!Óf heb je last van onverklaarbare klachten als vermoeidheid, brain fog, lukt het je niet je regio buik, benen, billen te laten slinken? Laten we dan sámen kijken naar de mogelijkheden.Een goede leefstijlcoach maakt zichzelf zo snel mogelijk overbodig. Daar sta ik voor. Ik leer je beter voor jezelf te zorgen..Je kunt bij mij ook terecht voor Thermografisch infrarood Lichaamsonderzoek enLymfedrainagebehandeling. Ik heb me gespecialiseerd in Lipoedeem, Borstlymfe en Littekentherapie."
Adres: De Virieusingel 8, Zaltbommel (gemeente)
Telefoonnummer: 06 1124 0681
Stad: Zaltbommel
Route: De Virieusingel 8


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Deephealing Deephealing 604 meter This page is for the comnunity of Deephealing.nl. A platform to share the many event...
Personal Active Personal Active 609 meter Een hele fijne fitness met geweldige persoonlijke begeleiding.
OK Personal Training OK Personal Training 857 meter OK Personal Training Oskar Kubicki personal training is meer dan alleen Personal ...
Cambridge Zaltbommel Cambridge Zaltbommel 985 meter Onafhankelijk gewichtsconsulente
Praktijk JOVIT Gewichtsconsulent & Massagepraktijk Praktijk JOVIT Gewichtsconsulent & Massagepr... 1 km Jolanda is zo'n fijn persoon . Een hele ontspannen ruimte aan huis waar ze haar behan...
Voedingscoach Zaltbommel Voedingscoach Zaltbommel 1 km Gun jij jezelf een vitaal en gezond lichaam? Eet gezonder, niet minder!
Recensies
Marielle heeft een luisterend oor, heeft de gave om goed door te vragen en bespreekt mogelijkheden die er volgens haar zijn, durft ook kritisch te zijn en je tot nadenken aan te zetten. Heel blij mee!
Marielle neemt de tijd, je voelt je dan ook niet gehaast. Ze neemt ook alles goed met je door, is duidelijk in haar communicatie, aanpak en nabehandeling. Prettige behandeling gehad.
Fijn en vertrouwd! Zelf vond ik het van te voren best spannend, maar Marielle stelt je erg op je gemak. De resultaten worden uitgebreid besproken en veel tips meegekregen!
Ik heb alleen maar goede ervaringen met Marielle. Ze stelt je op je gemak, en weet waar ze het over heeft. Geeft goed advies, daar waar nodig. Heel blij mee!
Fantastische ervaring met lymfedrainage! Zeer kundig, een goede luisteraar, aan een half woord voldoende en neemt alle tijd. Me in lange tijd niet zo ontspannen gevoeld. Meteen een vervolgafspraak gemaakt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid