facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Happy Grill

Happy Grill

Info

All-inn Dinning experiece

Geschiedenis

Restaurant Happy Grill is anders dan andere restaurant. Bij Happy Grill krijgt u een complete kijk in de Aziatische en Europese keuken. De inrichting en stijlvolle tafels geven een warme sfeer. De grote buffetten bieden keuze uit verschillende soorten gerechten, waarvan u onbeperkt kunt genieten van alle gerechten en drankjes.
Door de verschillende ruimte blijft de intieme sfeer behouden en ligt het accent duidelijk op de geuren en het prachtig gepresenteerde eten.
Het restaurant is niet alleen geschikt voor familiefeesten of bedrijfsuitjes, maar er kan ook in kleine gezelschappen worden genoten van het allerbeste op het gebied van Wokken, Teppan Yaki, Sushi, Europese gerechten en desserts.
Naast de gerechten zijn de drankjes ( bier, fris, wijn, koffie en thee) bij de standaardprijs inbegrepen. Op deze manier zorgen drankjes niet voor verrassingen op de rekening.
Met deze ambiance en de excellente keuken zijn wij er van overtuigd dat wij u het allerbeste kunnen bieden van Pesse en Omstreken. Ruim terras en gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Adres: Beilerstraat, 7933TT Pesse, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0528242708
Stad: Pesse
Route: Beilerstraat
Postcode: 7933TT


Openingstijden

Maandag: 16:30 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Happy Grill Pesse Happy Grill Pesse 14 meter Ik kan het niet meer dan matig noemen. De parkeerplaats is erg rommelig en dat is het...
Recensies
Heerlijk gegeten! All in is hier echt all in. Zelfs het drinken zat erbij. Snelheid en personeel was goed. We hebben genoten!
Erg goed eten .Veel keus en vers.Vriendelijke bediening . Alles keurig geregeld ivm Corona.
Heerlijk gegeten voldoende keus aardige mensen
Donderdagavond heerlijk gegeten .meer als ruim voldoende.van alles wat.zeer vriendelijk personeel .top
Super lekkere gerechten. Keurig op tijd thuisbezorgd
Heel veel keuze van eten, dranken en desserts!
Prima eten. Ruime keuze. En super vriendelijke bediening
Ik heb hier 2 keer in 1 week gegeten, vorige week waren we wat later tegen 20.00 uur aangekomen en was niet al het eten meer beschikbaar, was weinig sushi. Vandaag waren we er om 5 uur en alles was ruim beschikbaar, ook de sushi gelukkig! al met al lekker eten voor de prijs.We gaan zeker nog vaker heen voor een gezellige avond.
Goed eten, professionele mensen. Er is keus genoeg en zelfs in deze corona tijd kun je daar goed en veilig eten.
Fantastische wok.. Super., super eten. Zeer vriendelijk personeel.....alleen onacceptabel dat er honden meegenomen worden uit eten.. Doe je niet.. Klaar. Verder uitmuntend eten.. Maar.. Nogmaals.. Geen honden accepteren.. Kan echt niet in een restaurant vind ik. Niet hygiënisch.. Daarom wat sterren minder dus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid