facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Happy Garden Kampen

Geschiedenis

Restaurant Happy Garden is anders dan andere restaurant. Bij Happy Garden bent u bovendien te gast bij wat heet een 'Fine Eastern' Restaurant. Een in ons land officieel erkend keurmerk voor Chinese restaurants, die uitzonderlijk goed presteren op het gebied van vakmanschap, creativiteit, service en ondernemingslust.
Opvallend is altijd weer de hartelijke bediening in een sfeervolle omgeving, volgens de zo kleurrijke Chinese landsaard. In de praktijk (en niet zelden op hogere hotelscholen) opgeleide oosterse koks hebben liefde voor hun werk en daarmee aandacht voor detail. Echt verwennerij dus. Maar Happy Garden doet meer. Eigenaar Bo-Ping-Qiu bezoekt regelmatig zijn geboorteland om zich ter plaatse te oriënteren op de nieuwste ontwikkelingen in de Chinese keuken. Want ook hier staat de tijd niet stil.
In Sjanghai bezoekt Bo-Ping beurzen en workshops voor het verkrijgen van nog betere inzichten in zijn metier. Rijk beladen met die kennis plus een vracht aan specifieke Chinese ingrediënten keert hij terug naar zijn restaurant in Kampen. Als een gelukkig man. Dit alles maakt Happy Garden tevens tot een vooraanstaand lid met een zeer hoge score van Les Gourmands,-een onafhankelijke organisatie, die met eigen inspecteurs specialiteiten- restaurants als Happy Garden onverwacht bezoekt en met scherpe controles de kwaliteit van die ondernemingen meetbaar en zichtbaar maakt. Bij Happy Garden krijgt u een complete kijk in de Aziatische keuken.
De inrichting en stijlvolle tafels geven een warme sfeer. Door de verschillende ruimte blijft de intieme sfeer behouden en ligt het accent duidelijk op de geuren en het prachtig gepresenteerde eten. Het restaurant is niet alleen geschikt voor familiefeesten of bedrijfsuitjes, maar er kan ook in kleine gezelschappen worden genoten van het allerbeste op het gebied van Wokken, Teppan Yaki, Sushi, Kantonese, Szechuanese cuisine etc.
Met deze ambiance en de excellente keuken zijn wij er van overtuigd dat wij u het allerbeste kunnen bieden van Kampen en omstreken.



"ALL-INNCLUSIVE RESTAURANT"
Adres: Ouderstraat 200, 8261 CA Kampen
Telefoonnummer: 0383314955
Stad: Kampen
Route: Ouderstraat 200
Postcode: 8261 CA



op zoek naar gerelateerd: Happy Garden prijslijst, Opening chinees Stationskwartier Kampen, Happy Garden Drive, Chinees Kampen bezorgen, Happy Garden maandmenu, Happy Garden Kampen review, Happy Garden menukaart, Chinees Happy Garden
Recensies
Het eten is echt goed voor een all you can eat. De sfeer en aankleding zijn wel wat kil. Echt gezellig is het niet te noemen, de term vreetschuur is hier wel op zijn plek. Grote lange tafels met veel lawaai waardoor je amper een gesprek kunt voeren. Het personeel achter de wok is niet echt vriendelijk, lijkt mij ook erg lastig om vriendelijk te blijven als je de hele dag met je kop in de rook staat met half dronken mensen tegenover je
Een heel net all you can eat restaurant, speciaal voor kinderen is er boven een speelruimte. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Persoonlijk vind ik het niet prettig als mn kinderen zo afgezonderd zijn qua veiligheid e.d. maar het is wel lekker rustig : het eten was goed, de sushi wordt hier vers bereid. Er is heel veel keus van alles en het restaurant is smaakvol ingericht.
Eten is oke, maar het van tevoren bereide eten is vrij droog. Bediening is vriendelijk maar lijkt achter je rug om over je te praten. Uitgebreid drankenbuffet, soep is erg lekker maar het brood wat er bij ligt is heel hard. Koks weten goed hoe ze iets lekkers klaar moeten maken bij de wok en grill, wel veel zout op het vlees, maar nog steeds erg lekker. Over het algemeen wel tevreden na hier gegeten te hebben. Toiletten zijn ruim en goed schoon.
Echt een aanrader. Zeer goed en warm eten. Alles zag er tip top uit. Ruime keus in wok, tapanyaki, salades, dim sum, chinees japans buffet, europees en zeer uitgebreide toetjes. Toiletten schoon en heel netjes. Vriendelijk personeel en op een toplocatie!!! Echt een aanrader
Voor de eerste x gegeten op deze nieuwe locatie van Happy Garden. Het eten was zeer goed en voldoende en het zag er goed verzorgd uit. Vriendelijk personeel met goede uitleg. Verder zag het er schoon uit. Ook de toiletten zagen er prima uit, helaas geen automatische spoeling bij de heren. Helaas het knop systeem. Ook de vloer was mooi schoon. Verder op de bovenste verdieping een mooie speelzaal voor de jongste jeugd. Een echte aanrader om daar uit eten te gaan.
Prima all-you-can-eat restaurant met aardig personeel. Let op dat openingstijden op Google voor drive-through zijn, restaurant zelf gaat pas om 1600 uur open. We mochten met de lunch toch bestellen van het bezorgmenu en daar opeten.
Aangenaam warm, lekker eten en makkelijk bereikbaar met eigen of openbaar vervoer.Eten: 5/5
Een prima restaurant om een keer heen te gaan: lekker genieten van heerlijke zelf samengestelde wokgerechten of vis/vlees die vers voor je wordt bereid. De sushi is ook goed om te proberen. De dim sum en andere gerechten die klaarliggen die zijn wat matig qua smaak en structuur. Met name omdat het wat lauw is of dat sommige dingen te lang ligt. En als toetje een heerlijke suikerspin! De toetjes zijn prima maar standaard voor een all you can eat restaurant en niet om over maar huis te schrijven; het is allemaal te zoet of lijkt een beetje oud te zijn. Het fruit is wel goed en lekker. De smoothies zou ik ook mijden aangezien dit ook allemaal kant en klaar uit een pak komt en heel zoet is.
Helaas blijkt het een 'vreetschuur' en daarbij ook nog eens te duur. Er zijn mogelijkheden om met kleine groepen apart te zitten, maar rondom het buffet is weinig ruimte en vaak moeten gasten om de beurt door smalle openingen, dit voelt aan als drukte en dat benadrukt de massaliteit. Voor een 3-gangen menu is de prijs niet extreem, maar voor het concept waarbij bespaard wordt op bedienend personeel vragen Chinese restaurants €10,00 minder. Eten was voldoende tot goed, behalve de droge kip in bruine saus die niet naar pinda's of sateh smaakte en de stroopkleurige Japanse saus die taai was.
Ik was blij verrast door de kwaliteit van het eten bij Happy Garden. Vooral de nasi, bami, saté en loempia's waren bijzonder lekker en de porties waren groot genoeg voor een goede prijs. De service was ook uitstekend - het personeel was vriendelijk en behulpzaam en zorgde ervoor dat ik me welkom voelde. Het restaurant interieur heeft wel wat aandacht nodig, zoals sommige reviewers ook hebben opgemerkt. Het kan een update gebruiken en de sfeer kan soms wat kil zijn, maar dat deed geen afbreuk aan mijn positieve ervaring. Hoewel ik meestal niet erg kritisch ben over de hygiëne van een restaurant, vond ik het wel jammer dat sommige reviewers hebben opgemerkt dat het restaurant niet altijd even schoon was. Zelf heb ik geen vuile tafels of onfrisse luchtjes opgemerkt, maar het is goed om te weten dat anderen hier wel problemen mee hebben gehad. Al met al vond ik Happy Garden een aangename verrassing en zou ik het aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar lekker Chinees eten in Kampen. De kwaliteit van het eten en de vriendelijke service maken de eventuele aandachtspunten voor de hygiëne en de sfeer meer dan goed.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Happy Garden Kampen met het openbaar vervoer


Kampen, Van Heutszplein 110 meter
11
143
Kampen, IJsselbrug 160 meter
11
143
Kampen, IJsselbrug 160 meter
143
Kampen, Van Heutszplein 180 meter
143
Kampen, IJsselbrug 290 meter
506

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid