facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Happy Garden

Happy Garden
Adres: Hamseweg 23-A , Hoogland 3828 AA, NL
Telefoonnummer: 033 480 3284
Stad: Hoogland
Route: Hamseweg 23-A
Postcode: 3828 AA



op zoek naar gerelateerd: Chinees Amersfoort, Restaurant Hoogland, Chinees Nijkerk, Maandmenu China Palace, Happy Garden menu, Asian Delight Hoogland menu, Chinees Emiclaer, Happy Garden Doorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Happy Garden Happy Garden 1 meter Ik was hier lang niet geweest. Maar het is een aanrader. Heerlijk gegeten. Service is...
Recensies
Happy Garden in Hoogland is een van de betere Chinese- en Cantonese specialiteiten restaurants in de omgeving van Amersfoort. Komen hier al jaren. Inrichting recent volledig gemoderniseerd; stijlvol met een warme ambiance in Oosterse sfeer en zonder de “rode franje” zoals vaak aangetroffen in Chinese restaurants. Knusse hoekjes met rechte tafels voor intiem dineren en ronde tafels voor groepen. Ruime keuze uit Chinese-, Cantonese en Indische gerechten. Ook vegetarisch. Tevens mogelijkheid tot afhalen, dit gedeelte is gescheiden van het restaurant dus bij Happy Garden geen irritant geloop van afhalers tijdens het eten. Gerechten worden met zorg bereid, dat zie je en dat proef je. Ook het aanreiken van stomende menthol-handdoekjes na het nuttigen van het laatste gerecht geeft het dineren extra cachet. Mike en zijn team maken elk bezoek tot een bijzonder feestje! Kortom; een aanrader voor sfeervol oosters dineren!
Ik was hier lang niet geweest. Maar het is een aanrader. Heerlijk gegeten. Service is uitstekend, netjes, snel, beleefd. Lekker warm handdoekje na het eten. Top. Het was er helaas een beetje fris binnen, op het laatst had ik gewoon koude voeten, dat is niet fijn! Rolstoeltoegankelijkheid: Niet volgens mij, het restaurant is boven, of er moet een lift zijn maar die heb ik niet gezien.
Gisteren voor het eerst eten besteld bij Happy Garden, we zijn zeer aangenaam verrast, we hadden Choi Sam, Bami Malay, Saté, mini loempia's, Ajam Pangang en Nasi. Alles was héérlijk, we hebben gelukkig niets gekregen wat niet lekker was, ook de medewerkers zijn heel vriendelijk. Wij gaan hier voortaan zéker heen, was in één woord TOP!!!
Ik had voor 14 personen besteld en moest €118,- betalen maar er was niet eens genoeg voor 12 man en sommige gerechten waren zelfs al koud. Ik had speciaal een visgerecht besteld en dat was echt niet lekker. Ik ga hier niets meer bestellen!
Kipkerrie erg pittig. Veel zwarte peper
Heerlijk gegeten met zijn alle. Goede service en het 4 gangen menu A en B zijn zeker een aanrader. Wij komen vaker terug!
Erg sfeervol en ruim restaurant. Vriendelijke bediening. Tjong sik ngau is heerlijk. Zeker een aanrader. Chiu yim kai heb ik wel eens beter gehad, maar zeker niet slecht.
Vriendelijke personeel. Kwaliteit eten is zeer goed! Parkeren: Grote parkeerplaats achter het restaurant Rolstoeltoegankelijkheid: Achter het restaurant is een lift
Zeer goed smakende gerechten. Ruim voldoende keus. Vriendelijke bediening. Goede parkeergelegenheid. Rustige omgeving.
Het is prima daar alles mooi schoon en goed geholpen en lekker eten top locatieEten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid