facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Happy Fiets

Happy Fiets

Info

Happy Fiets maakt kinderen blij met een fiets die ze zelf mogen bedenken en geeft daarmee een tweede leven aan pre-loved (tweedehands) fietsen.

Producten

- gepimpte kinderfietsen met een eigen naam
- losse fietsstickers
- unieke fietsaccessoires

Adres: Eiberhorst 16, 9679 JJ Scheemda
Telefoonnummer: 0618588501
ln.steifyppah@oiduts
Stad: Scheemda
Route: Eiberhorst 16
Postcode: 9679 JJ



op zoek naar gerelateerd: happy bike, tweedehands fiets nieuwegein, happy bike amersfoort, fietsen outlet, happy bike nieuwegein, fietsenwinkel nieuwegein, fietsen, tweedehands fietsen amersfoort
Recensies
Vorige week 2 E Bikes gekocht , alles werd goed uitgelegd en gedemonstreerd.Géén gehaast maar er werd gewoon de tijd genomen die je nodig hebt. Er was een probleem met de verzekering maar dit was binnen een half uur opgelost.Kortom vriendelijk personeel en deskundig. We hopen veel plezier van de nieuwe fietsen te hebben.
Weer prima en professioneel geholpen bij Roggeveld Fietsen in Scheemda. Even een tijdelijke elektrische leenfiets mee gekregen, zodat ik toch nog van A naar B kon komen. Kreeg de zelfde dag nog een mail met daarin een bevestiging dat mijn elektrische Sparta fiets weer klaar stond met de gemaakte kosten. Top geregeld .
Zijn super tevreden met de aan koop van twee gazelle Grenoble c8 HMB E-bike fietsen, ook zeker door de deskundige en ervaren advies van Roggeveld
Vakmensen! Vriendelijk en oplossingsgericht, denken met je mee en komen afspraken na. Onze 2 hybride fietsen zijn door Roggeveld geheel nagekeken, gepoetst en op beiden fietsen een geveerde zadelpen met nieuw zadel laten monteren. Ook is er een extra fietssleutel geleverd. Ook hebben ze ons uitermate goed geadviseerd met betrekking tot de aanschaf van een elektrische fiets.
Een fietsenzaak die goed luistert naar de wensen van de klant en na een paar proefritten uitgekomen op het merk flyer. Roggeveldfietsen is daarom zeer aan te bevelen want die nemen teminste de tijd voor je.
Super mooie 2e hands electrische fiets gekocht. Voor een keurige prijs en goede service!! Vond het best eng om het online te kopen, maar fiets is boven verwachting!! Top!!
Wat een gemak! Je wordt herinnerd aan de jaarlijkse beurt, kunt dan online een afspraak maken en alles wordt keurig op tijd geleverd.
Ik geef 5 sterren voor service en deskundigheid.Ik zal Roggeveld fietsen overal aanbevelen.
Prima bedrijf, goede service en nazorg. Jammer dat de Enra fietsverzekering die ze bij Roggeveld aanbevelen een heel ander beleid volgt. Niet bereikbaar, nemen niet hun verantwoordelijkheid zodat de schadeafhandeling een puinhoop is. Dus een andere verzekering bespaart een hoop ellende.
Fantastisch bedrijf met een fantastische service. Nieuwe fiets nodig! Roggeveld fietsen Scheemda!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid