facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Happy Cupcake

Happy Cupcake

Info

Happy Cupcake is een bedrijf uit IJsselstein wat gespecialiseerd is in heerlijke kleurrijke (bedrijfs) cupcakes en macarons indien gewenst met logo.

Geschiedenis

Geen feestje zonder zoet. De cupcake, mini cupcake en macaron zijn inmiddels ook in Nederland niet meer weg te denken!
Ze zijn er in allerlei kleuren en smaken en direct te bestellen bij Happy Cupcake. De lekkernijen worden dagelijks met veel zorg en liefde gemaakt. Wij zijn gespecialiseerd in cupcakes en macarons voor bedrijven eventueel met logo. Met onze cupcakes en macarons maak je een onvergetelijke indruk op vergaderingen, evenementen, conferenties, presentaties, openingen, feesten etc.

Klanten,personeel en andere relaties zullen verrast zijn door een origineel lekker relatiegeschenk van Happy Cupcake.

www.happycupcake.eu

Adres: Kloosterstraat 4, 3401 CR IJsselstein
Telefoonnummer: 0302741868
Stad: IJsselstein
Route: Kloosterstraat 4
Postcode: 3401 CR



op zoek naar gerelateerd: Cupcakes bestellen, Cupcakes thuisbezorgd, Cupcake winkel IJsselstein, Foodtruck cupcakes, Cupcakes per post, Mini cupcakes bestellen, Macarons bestellen op kleur, Cakepops bestellen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mattisson Healthstyle Mattisson Healthstyle 963 meter De blikken die ik gebruik heb ik een nieuw jasje gegeven staat leuk en de blikken kan...
De Wijnintermediair De Wijnintermediair 1 km www.dewijnintermediair.nl: I Passie voor wijn I Advies I Verkoop I Wijnproeverijen I ...
Vermaat Groep Vermaat Groep 1 km Giftige situatie, personeel legt hier 1 voor 1 het loodje, ik luid de noodklok! Onde...
Rustpunt de Lage Linde Rustpunt de Lage Linde 2 km Soms ga je ergens mooi fietsen en kom je toevallig een prettig rustpunt tegen waar he...
Recensies
Ik ben er vandaag, 26 januari, voor het eerst geweest. Een super gezellig en schattig tentje. Wij hebben de "proeverij" genomen, dat is koffie naar keuze met allemaal kleine zoete hapjes. Heerlijk! De eigenaresse is super vriendelijk en hebben we ook gezellig mee gepraat. Dit is echt een aanrader voor de zoetekauw! Wij gaan hier zeker nog een keer heen.
Wat waren ze heerlijk, maar wat zagen ze er ook goed uit! Wij hebben ee hoop complimenten gekregen over hoe lekker dat ze waren! Bedankt!
Echt zo heerlijk deze cupcakes Zelfs mijn bezoek vond ze zo lekker en ze waren niet machtig!!! Ik kom echt snel weer terug om van die lekkere cupcakes te smullen! Echt een heel leuk zaakje en wat was ik vriendelijk geholpen. Ik kom zeker terug en raad het echt iedereen aan! Zal dit zeker door sturen naar vriendinnen!
Altijd tevreden , Mooie drip taarten. Veel keuze bijv macarones. Leuke kadotjes, Mooi verpakt. En kado bonnen te verkrijgen. Van ons krijgen ze een 10!
Heel veel keuze in veel lekkernijen. Voor feestjes, bij de koffie of gewoon voor op tafel. Ook leuke en lekkere cadeautjes.
Eerste keer daar geweest. De cupcakes vielen bij de kids erg in de smaak en het chocolaatje vond mijn vrouw erg lekker. Vriendelijke dame achter balie. En piggy-punten sparen.
Van sommige winkels weet je gewoon, hier moet ik naar binnen en wat kopen. Wat een aantrekkingskracht. Lekkers, lekkers en nog eens lekkers.
Heerlijke cupcakes en andere lekkernijen.
Uitgebreid assortiment ! Goede kwaliteit Bonbons en zelfgemaakte Macrons, heerlijk !
Lekkere bonbons en cupcakes. En likeurtjes voor bij de koffie of thee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid