facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Happy Cocooning

Happy Cocooning

Info

Happy Cocooning is fabrikant/importeur van Cocoon Tables.

Zie: www.happycocooning.com

Geschiedenis

Happy Cocooning brengt met zijn Cocoon Tables sinds 2008 de gezelligheid van een kampvuur naar de tuinen en balkons van Europa. Met de gasbrander heb je wel de sfeer van een gezellig vuurtje, maar niet de overlast van een traditionele houtbrander. Of je nou van organische ronde vormen houdt of van recht en strak, Happy Cocooning past altijd bij jouw smaak.

Kijk op www.happycocooning.com voor meer informatie over onze producten!

Adres: Provinciënbaan 1, 5121 DK Rijen
Telefoonnummer: 0161-750270
Stad: Rijen
Route: Provinciënbaan 1
Postcode: 5121 DK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Cocoon Loki
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Keter Rijen Vacatures Keter Rijen Vacatures 455 meter Bij Keter Benelux B.V. te Rijen produceren we met name tuinmeubelen van plastic. Al m...
Recensies
Na een paar jaar te hebben genoten van ons terrasvuur heb ik deze gereviseerd. Ik stelde vast dat ik een speciale dichting nergens kon vinden. Dus mail naar firma. 10 min later al antwoord ! Met de vraag welk onderdeel ik nodig had en wat mijn adres was. Na mijn antwoord, paar minuten later mail : "uw onderdeel werd opgestuurd" GRATIS , zonder vragen naar facturen, verkoper.. 2 dagen later dichting in brievenbus. Dit noemt men klantenservice. Topfirma, zou 10 sterren geven maar kan er max 5 geven. !!
Brander startte niet meer, even bellen met de klantenservice, die vermoedde al dat het het thermoblok was, filmpje aan hem gemaild, instructie om thermoblok aan te draaien binnen no time terug zat wel enorm vast! en binnen 5 minuten weer vuur! Dank voor de vlotte service!
Twee vuurtafels gekocht. Super lage kwaliteit, knoppen zijn constant kapot. Behoorlijke spijt van de dure aankopen. Zou hier ver van wegblijven, iets meer betalen en voor kwaliteit gaan.
Het is dat ik 1 ster moet geven maar ze verdienen er geen! Een aantal jaar terug een vuurtafel gekocht van 1000,- nu is het thermokoppel kapot, dat is normaal na een aantal jaar gebruik. Ze gebruiken geen standaard thermokoppel dus moet er 1 bij hun besteld worden, deze willen ze niet leveren weigering dus en alleen via een installatiebedrijf uit Harmelen laten installeren, voorrijkosten 75,- los van de ongetwijfeld gelijk hoge reparatie, voor iets dat normaal bij de gamma 10,- euro kost en iedereen zelf kan installeren. Daarnaast een zeer onbeschofte toon aan de telefoon door Jules philippart. totaal geen klantfocus deze tent. koste wat kost vermijden dit bedrijf!
Ik dacht een mooie vuurtafel te kopen en dat was het ook maar nu er een onderdeel kapot is wordt ik gedwongen om een installatie bedrijf te laten komen om een onderdeel van 10 euro te laten vervangen. Een zeer slechte service. Bezint eer ge begint!!!!
Super service, ik heb een hele oude vuurtafel van Happy Cocooning. Hij deed het helaas niet meer. Logisch alles gaat een keer kapot. Service van de monteur die kwam was super, zelfs op verzoek een nieuwe hoes meteen meegenomen. En hij doet het weer! Hier gaan we weer veel plezier van hebben!
Ik ben erg tevreden over de service, communicatie verloopt zeer prettig en snel. De gemaakte afspraken worden snel nagekomen. Kortom een zeer prettig bedrijf Nogmaals mijn complimenten
Zeer mooie spullen!! Service valt helaas wat tegen.
Vertaald door Google Uitstekende klantenservice voor een internationale koper. Ik heb verschillende accessoires gekocht met uitzonderlijke klantervaring van Mike Dirven; Vanaf mijn eerste aanvraag tot de producten bij mij aan de deur kwamen. Later miste ik een klein onderdeel en kreeg ik onmiddellijk antwoord en service van Mike Dirven. Erg blij met dit bedrijf! Origineel Excellent costumer service for an international buyer. I've purchased several accessories with exceptional costumer experience from Mike Dirven; From my first inquiry till the products arrived to my door. Later on I had a small part missing and recieved and immediate response and service from Mike Dirven. Very happy with this company !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid