facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Happy Belly's

Happy Belly's

Info

Happy Belly's verkoopt 2e hands zwangerschapskleding, maar heeft ook nieuwe & outlet collectie.
Tevens voedingskleding en zwangerschapschapscadeau's

Geschiedenis

Happy Belly's is de webwinkel voor 2e hands & outlet zwangerschapskleding en borstvoedingskleding, maar ook
accessoires/zwangerschapscadeau's verkrijgbaar, zoals boobytags, Mommy Measure, Milestone Cards en mama-kettingen

Geef zwangerschapskleding een 2e kans!

De winkel in Wateringen is iedere 2e zaterdag van de maand van 10.00 - 13.00 uur*
Daarbuiten is het mogelijk om een afspraak te maken om langs te komen.
* muv vakantieperiodes
www.happybellys.nl/winkel



"De zwangerschapswinkel van het westland eo.We zijn open op afspraak!Met naast 2e hands zwangerschapskleding, ook outlet en nieuwe positiekleding en borstvoedingskleding.Voor ieder budget is er wel wat te vinden, ruime keuze van alle gangbare merken en maten."
Adres: Middenweg 16a, 2291HX Wateringen
Telefoonnummer: 0174235848
Stad: Wateringen
Route: Middenweg 16a
Postcode: 2291HX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beaubelly Beaubelly 0 meter 2e hands & outlet zwangerschapskleding, voedingskleding en kraamcadeau's. De winkel i...
Verloskundigenpraktijk in t Wateringse Verloskundigenpraktijk in t Wateringse 1 km Wij zijn fijn begeleid tijdens de zwangerschap en bevalling. Het is een leuk team van...
Recensies
Warm onthaald door de gastvrouw van deze kleine maar goed geassorteerde zaak. Een op een bezoek, waardoor je hulp op maat krijgt, ideaal wanneer je geen ervaring hebt met positiekleding en geen idee hebt wat je maat is. Van alles te koop, diverse stijlen en seizoenen, in nieuwe of goede tweedehands staat, schoon en vooral erg betaalbaar. Er is ook nieuw ondergoed, badkleding en buikbanden. Er was zelfs uitverkoop en ik kocht een winterjas, drie jeans en een jurkje van Noppies, love2wait en Prénatal voor een dikke honderd euro. Kom er maar eens om bij een reguliere outlet. Ik kom zeker terug voor voedingshirts, al wordt kleding ook verstuurd. Het aanbod in de winkel is groter dan wat in de webshop kan worden gepresenteerd en het loont om gewoon op bezoek te gaan.
Ik heb vandaag lekker geshopt bij Happy Belly's. Super leuke gastvrouw, heel vriendelijk, behulpzaam en geduldig. Mooi en schone winkel met een groot assortiment aan mooie positie kledingen voor zowel tijdens als na de zwangerschap. alles voor een leuk prijsje. Ik raad het zeker aan. Bedankt! En tot snel weer.
Hele lieve, geduldige en aardige gastvrouw. Ze laat je rustig rond kijken en helpt meteen waar nodig. Er is heel veel keus qua kleding, van nieuw tot 2e hands. Merken zoals noppies, Love2wait en H&M. Een hele tas vol meegenomen voor weinig geld. Ik ga zeker over een paar weken weer terug voor een nieuwe lading leuks!
Mijn vriendin is hier geweest en echt super geholpen! De buikband die ze heeft aangeschaft biedt veel ondersteuning. Samen met drie complete outfits was ze nog geen 63 euro kwijt! Zo mag ze van mij vaker shoppen. Veel dank, voor het helpen van het uitzoeken van outfits die ook geschikt zijn voor werk.
Als je al leuke kleding voor tijdens of na je zwangerschap hebt gevonden, dan is het vaak behoorlijk duur, terwijl je niet van plan bent om het lang te dragen. Daarom is Happy Belly's een uitkomst. Prima 2de hands sommige dingen zijn ook gewoon nog nieuw zwangerschapskleding voor een hele leuke prijs. En heb je zelf nog kleding in goede staat dan kun je die ook voor een leuk prijsje terugverkopen
De winkel is klein maar het assortiment verrassend groot. De combinatie van ruime openingstijden altijd op afspraak!, een behulpzame gastvrouw, kleine prijsjes en een hoog slagingspercentage maakt een bezoek aan Wateringen zeker de moeite!
Ik ben zeer tevreden met mijn online bestelling. Ik hoop dat in de toekomst meer kleding online beschikbaar zijn.
Echt zoveel merken bij elkaar, goede kwaliteit kleding, niet duur en vriendelijk personeel. Top.
Best ruime keus, vriendelijke gastvrouw, schappelijke prijzen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid