facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Happy Bakers Glutenvrij

Info

Na jaren van testen&onderzoek is The Master Bakery er in geslaagd een assortiment glutenvrije brood te bakken dat net zo lekker is als 'gewoon' brood!

Geschiedenis

Happy Bakers is onderdeel van The Master Bakery. Na jaren van testen en onderzoek zijn de productontwikkelaars van The Master Bakery er in geslaagd een assortiment glutenvrije brood te bakken dat net zo lekker is als ‘gewoon’ brood.
Een doorbraak in het broodassortiment en vooral goed nieuws voor mensen met een glutenallergie. Onze glutenvrije producten bakken wij dagelijks in een hiervoor speciaal ingerichte bakkerij, die volledig los staat van onze “gewone” broodbakkerijen. Dit zorgt voor de beste kwaliteit en maakt dat ons proces gegarandeerd glutenvrij is.
Het Happy Bakers assortiment bestaat vooralsnog uit vier soorten: Glutenvrij Wit en Bruin en Glutenvrij Meerzaden Licht en Donker.
Wij bieden smaakvolle producten aan welke niet vergelijkbaar zijn met de reeds bestaande producten op de markt.
Onze broden zijn glutenvrij èn bovendien lactosevrij, maar wel lekker!



"HealthyBakers Voor al uw koolhydraatarme producten. Super laag in koolhydraten. Alle producten worden speciaal langer vers verpakt. Van broden tot wraps en veel meer."
Adres: Arnesteinweg 37, 4338PD Middelburg
Stad: Middelburg
Route: Arnesteinweg 37
Postcode: 4338PD



op zoek naar gerelateerd: kortingscode happy bakers, glutenvrij brood, happy bakers review, glutenvrij bakkers, happy bakers oliebollen, glutenvrije bakker zeeland, glutenvrije bakker, lekker glutenvrij brood
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BasicsBakery BasicsBakery 0 meter Het brood van Basics Bakery zijn uniek van smaak. Je proeft gewoon brood, maar het is...
MeeKaane MeeKaane 2 km Via Social deal een lekker stukje koek met koffie locatie was super in het oude mecca...
Fromagerie Forianne Fromagerie Forianne 2 km Hebben hier heerlijk gegeten en gezeten, op het sfeervolle terras, waar de rozen bloe...
Helen's Bakery Helen's Bakery 2 km Prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend! Er stond een lange rij maar deze was zo wegg...
Broodje Friso Middelburg Broodje Friso Middelburg 5 km In Zeeuws-Vlaanderen hebben we al meer dan een miljoen broodjes gesmeerd. Wij hopen o...
Recensies
In april oa stokbroden besteld, volgens de verpakking houdbaar tot in ieder geval 15 mei. Op 6 mei bleken 2 stokbroden al beschimmeld, waarna ik via de mail contact heb opgenomen met Healthy Bakers. Zij boden aan de beschimmelde broden bij mijn volgende bestelling te vervangen door nieuwe. Toen ik hierop een nieuwe bestelling wilde plaatsen bleken de artikelen van mijn keuze echter uitverkocht. crackers en wraps.. Ik heb hen toen opnieuw gemaild, eea uitgelegd en gevraagd om het aankoopbedrag van de 2 beschimmelde stokbroden aan mij te vergoeden. Deze mail stuurde ik op 8 mei, en sindsdien heb ik niets meer van hen gehoord. Het was mijn eerste bestelling bij Healthy Bakers, en ook tevens de laatste!
Goede producten maar ze spammen je elke dag met van die spam mails. Al honderd keer afgemeld en gemaild of ze me van de lijst kunnen halen maar krijg nog elke dag die rot reclame.
Heerlijk brood en crackers. Gisteren besteld en vandaag in huis. Vorige zending helaas te laat om mee te nemen met een weekje weg.
Heerlijk brood en broodjes, een aanrader! Echt extra lekker omdat je het zelf afbakt en dus super vers brood hebt. Heb nu 2x besteld, het wordt snel geleverd.
Mooi product en laag in koolhydraten. Zelf afbakken, altijd lekker vers.
Ik vond dat de levering ook lang duurde. Na een poging tot bellen die niet lukte heb ik een e-mail gestuurd. Nog dezelfde dag had ik een reactie. Eén van de door mij bestelde artikelen was niet leverbaar. Ik heb dat artikel uit mijn bestelling laten halen. De volgende dag was de rest van mijn bestelling geleverd en het bedrag van het geschrapte artikel op mijn rekening bijgeschreven. Ik kan alleen maar zeggen heerlijk brood en prima service!!
Hier ook problemen met leveren. Wat jullie zeggen met levering dat klopt niet. Ik heb 29-06-22 besteld en vandaag nog steeds niet ontvangen. Ook geen teak je op mijn chat terwijl de chat geeft aan online te zijn. Bellen staat de tel uit dus kom op geen enkel manier doorheen. Ik had echt gehoopt voor betere service. Morgen ga ik op vakantie en is niemand en de producten had ik graag mee genomen.
Overzichtelijke website. Snelle levering. Heerlijk brood!!!!
19-4 bestelling geplaatst. Hoor niets, zie niets. Gemaild, geen antwoord.
Ze geven geen duidelijke verzend informatie. Voor 2 uur bestellen volgende dag geleverd is bij mij niet gelukt. Op app en chat geen reactie. uit eindelijk is het na 4 dagen geleverd. Maar de crackers hadden een rare geur en er leek iets van schimmel op te zitten. de bollen zijn erg zwaar om te eten maar te doen. Ik ga niet verder met deze bakker
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid