facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Happiness Bergambacht

Happiness Bergambacht

Info

YOGA - BODY - MIND



"Welkom bij HappinessHappiness Bergambacht is het best bewaarde geheim van de gemeente Krimpenerwaard. Kom de wereld van Happiness Bergambacht ervaren. Een wereld vol Beauty, Pedicure, Body, Mind, Yoga, Kidsparty’s, Tea & een geweldige shop met cadeau- en beautyartikelen. Een wereld waarin we onze gasten iedere dag laten ontdekken hoe gastvrijheid is bedoeld om een zeldzame en waardevolle ervaring te bieden. Vooral ‘in deze jachtige maatschappij merk je dat steeds meer mensen op zoek zijn naar innerlijke rust en balans van lichaam en geest’. Dankzij Happiness kom je tot rust en ga je met een goed en enthousiast gevoel de deur uit!"
Adres: Raadhuisstraat 4, 2861AJ Bergambacht
Telefoonnummer: 0182742200
Stad: Bergambacht
Route: Raadhuisstraat 4
Postcode: 2861AJ



op zoek naar gerelateerd: Rodenburg Bergambacht, Lashlift bergambacht, Drogist Bergambacht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Blik Oopener Blik Oopener 89 meter Dames-&kinderkleding, accessoires&kado
MY Accessories MY Accessories 153 meter Hele leuke winkel, mooie en leuke artikelen, zeker leuk de spulletjes van Brynx
Da Rodenburg Beauty & Wellness Da Rodenburg Beauty & Wellness 183 meter Mijn vrouw vertelde het volgende nogal schokkend verhaal over haar ervaring met DA dr...
"NANA" Groen - Wonen 562 meter Wat een ontzettend leuk winkeltje voor groen en decoratiespulletjes. Zowel kant en kl...
Kapsalon Chez Hanneke Kapsalon Chez Hanneke 631 meter Prima kapsalon, heeft hygiene hoog in het vaandel staanmondkapje en desinfecteren voo...
Cynthia Torsy Cynthia Torsy 1 km Mooie doordachte anatomische hoofdstellen.
Style4Beauty Style4Beauty 3 km Je wilt je op je mooist laten zien op je een voor jou belangrijk moment. Laat mij je ...
Recensies
Bij Happiness voel je je echt op je gemak. De dames zijn stuk voor stuk vakundig opgeleid en delen graag hun kennis met jou als klant voor een optimaal resultaat bij iedere behandeling. Klantvriendelijk waar de wensen van de klant bovenaan staan en rekening wordt gehouden met huidtype en eventuele beperkingen om pijn en allergie tijdens de behandeling te voorkomen. Een mooie locatie met fijne behandelkamers waarbij ook duo behandelingen gegeven kunnen worden. Een topteam dat voor je klaar staat!
Ik liet mijn bovenbenen harsen. Helaas kwam ik thuis met nog plekken haar op mijn benen en het spul was ook niet goed van mijn benen verwijderd. Voor de rest vriendelijk personeel, maar niet voor herhaling vatbaar.
Het was geweldig!! Mooi cadeau van mijn schoondochter Edith. Visjes aan onze voeten laten knabbelen en daarna een heerlijke voetenbehandeling! Voor herhaling vatbaar!!
Ik loop er nu een aantal maanden voor sportmassage, en ik kan niets anders zeggen als dat je bij Happiness perfect terecht kan voor een goede sportmassage! Echt zeer aan te raden = verder ziet het er binnen goed en verzorgd uit! Qua prijs vind ik het ook reuze meevallen als je ziet wat je er voor terug krijgt!! Topzaak!
Erg genoten van de Fishy Feet behandeling. We zijn vriendelijk ontvangen. De fish spa was voor ons een nieuwe ervaring. Zeker aan te raden icm voetbehandeling. Zeer vriendelijke pedicure ook. We komen zeker terug voor de uitgebreide Happy Feet.
Ik heb er al zeker 4 x een high tea genoten. Dit is echt de moeite waard, lekkere thee, ook te koop in de winkel, en heerlijke hapjes. Goede kwaliteit-prijs verhouding. De entourage is ook top, gezellige huiskamer sfeer, voelt luxe aan!!!
TOP salon. Prima en prettige medewerkers.
Heerlijke verwen zaak! Super personeel.
fijne behandeling
Vertaald door Google Voor Origineel Prima
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid