facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hap En Stap

Adres: America
Telefoonnummer: 077 464 2124
Stad: America


Recensies
Top! Hete patat, grote porties, lekkere grote klodders saus. Snel klaar, makkelijk aan te rijden vanaf Centerparcs Meerdal.
Goed maar meer Chinees dan snack voor mijn gevoel is het wel van goede kwaliteit. En je kan er lekker binnen en buiten zitten . Kwaliteit normaal niet speciaal gewoon.
Heerlijke frietjes gegeten. Hier geweest tijdens ons verblijf in Center Parcs de Limburgse Peel, aangezien daar de snackbar niet geweldig was. Hap en Stap is op rij-afstand van het park, de frietjes waren nog goed heet. De Spoetnik bereklauw is een aanrader! Vriendelijke bediening.
Lokale snackbar met een prettige ambiance, klant vriendelijk personeel. Goeie patatten en de frikandel speciaal was goed om smaak. Nog wel uren opgeboert. Aanrader
Helaas is het maandag dicht, anders zou ik elke dag hier wel willen eten. Zeker de beste friet en wok in Horst aan de Maas! Daarnaast zijn de medewerkers erg vriendelijk in de bediening.
Hele lekkere friet met satesaus! Ook vriendelijke winkelmedewerkers en goede service
Veel keuze uit diverse snacks, menu’s en ook chinees met redelijke prijzen. Goede service en goed bereikbaar in het centrum.
Lekkere patat, snacks waren iets te hard. De tweede keer zat er een lange grijze haar in mijn berenklauw met pindasaus. De enige met lange haren bij ons is onze dochter van 9. Eten is nog steeds beter dan de snackbar in Limburgse Peel, dus tja...
echt een top snackbar! eten is lekker en wordt snel klaar gemaakt. Goeie sfeer, ziet er gezellig uit. Zeer vriendelijk personeel, vooral Gaoye een top werknemer! zeker een aanrader om daar te gaan eten!!
Het is oké voor een snackbar en kan beter. Gerund door een Chinese familie waardoor je ook aziatische gerechten kan bestellen. De babi pangang was echter niet lekker. Het vlees was uitgedroogd en hard. We vertellen dit graag aan de eigenaar zodat ze het gerecht kunnen verbeteren. Alleen jammer dat zijn tegenreactie was dat het zo hoort. Anyway, de frites, frikandellen waren prima. Voor een klein dorp als America is de weg erg druk. Misschien de verkeerde dag maar trucks reden af en aan en continu treinen die voorbij reden waardoor het best onrustig is om buiten te eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid