facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hanzewerk

Info

Wij zijn de lokale arbeidsbemiddelaar in Flevoland.
Wij laten graag zien dat arbeidsbemiddeling anders kan!

Geschiedenis

Hanzewerk is een uitzendbureau dat staat voor flexibiliteit en betrokkenheid. De lijntjes zijn kort. Dat is onze kracht. We richten ons voornamelijk op werkzoekenden die geïnteresseerd zijn in functies op MBO niveau. Voor zowel een korte als langere periode.

Wij zijn dè partner in werving, uitzending en payroll en kunnen snel schakelen. Doordat wij onze uitzendkrachten goed kennen, weten we precies wie op welke plek hij of zij het beste tot zijn of haar recht komt.

Heb je als opdrachtgever met spoed extra ondersteuning nodig? Wij kunnen je snel helpen aan goed personeel. Samenwerken vinden we belangrijk. We heten niet voor niets Hanzewerk, dat staat voor een hecht samenwerkingsverband.

Ons jonge, gedreven team richt zich voornamelijk op de arbeidsmarkt in Lelystad en omgeving.



"Uitzendbureau"
Adres:
Telefoonnummer: +31320224444
Stad: Lelystad


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HSU Horeca Uitzendbureau HSU Horeca Uitzendbureau 2 km Steelt van personeel,laat personeel mee rijden in niet deugende auto's houden zich ni...
JaLo JaLo 3 km Betalen de gewerkte uren niet uit
DNZ Projects DNZ Projects 3 km DNZ projects is gespecialiseerd in het installeren van elektra in woningen en utilite...
Werk20 Werk20 4 km "Werk 2.0 is sinds 2015 actief in de arbeidsbemiddeling. We zijn ervaren special...
Recensies
Deze mensen hebben geen respect dat merkte ik op het intake gesprek al en komen ook niet echt betrouwbaar over heb me maar afgemeld. Personeel vind zichzelf heel wat geloof ik of ik moet net de verkeerde getroffen hebben maar enige vorm van respect voor hun eigen personeel kennen ze niet echt helaas.
Jammer dat het personeel niet een klantvriendelijke uitstraling uitdraagt maar meer van een hork
Vroeger bestond deze organisatie in het centrum van Lelystad en toen waren er veel klachten. Waaronder achterstallige loonbetalingen en onaardige trucjes met uitzendkrachten. Zij kennen immers je zelfgekozen afhankelijke financiele positie. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid