facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hanzestad Kampen

Hanzestad Kampen

Info

Ervaar de veelzijdigheid van de nautische hartelijke Hanzestad Kampen. www.visitkampen.nl

Geschiedenis

Ontdek de veelzijdigheid van de Hartelijke Nautische Hanzestad Kampen.

Hoog tijd dat meer mensen van onze prachtige stad kunnen genieten. Deel jouw foto's van Kampen met ons in een privébericht of tag #visitkampen in jouw berichten.

Kijk op www.stad.kampen.nl voor meer informatie en tips voor een bezoek aan onze stad. Of ga naar 1 van de 4 Tourist informatie locaties:
Tourist Info Stadskazerne, Oudestraat 216
Tourist Info Read Shop Bos, Oudestraat 41-43
Stichting Kampen Tourist Info, Oudestraat 238

Download de gratis Kampen Stadsgids app. Daarin staat ook de evenementenagenda! En natuurlijk 2 verrassende stadswandelingen.

----

Gedragsregels:
Maak plezier en geniet mee van Kampen. Berichten die niet voldoen aan de Facebook voorwaarden (https://www.facebook.com/legal/terms) en/of als beledigend kunnen ervaren worden verwijderd en deze 'fans' riskeren te worden geblokkeerd.

Winacties:
Deelname aan een winactie van Kampen Marketing betekent dat je toestemming geeft aan Kampen Marketing, dat indien je de prijswinnaar bent, zij jou als dusdanig mogen communiceren via hun online en offline communicatiekanalen.

Kampen Marketing kiest willekeurig een prijswinnaar. In het geval dat meerdere personen hetzelfde goede antwoord hebben gegeven, trekt Kampen Marketing uit deze deelnemers één winnaar.

Alle gegevens die Kampen Marketing verkrijgt via acties worden vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens behandeld. Je e-mailadres wordt nooit verstrekt aan andere organisaties (conform de wet op bescherming persoonsgegevens).



"Staat er een bezoek aan Hanzestad Kampen op de planning?Wij zijn het startpunt van je bezoek aan Kampen. In de binnenstad kun je bij de Tourist Info in De Stadskazerne en bij Tourist Info in Readshop informatie krijgen over wat er allemaal te zien en te doen is. Stadsplattegronden met bezienswaardigheden, mooie stadswandelingen en fietsroutes zowel gratis als betaald.Wij de gastheren en gastvrouwen van Kampen Tourist Info helpen je graag voor en tijdens je bezoek aan Hanzestad Kampen. U krijgt hier antwoorden op vragen over bezienswaardigheden en activiteiten in Kampen én haar prachtige omgeving.En sla vooral de prachtige IJsseldelta niet over.Tot gauw!"
Adres: Oudestraat 216 (Tourist info Stadskazerne), 8261 CA Kampen Kampen
Stad: Kampen
Route: Oudestraat 216 (Tourist info Stadskazerne)
Postcode: 8261 CA Kampen



op zoek naar gerelateerd: kampen nederland geplande evenementen, kampen stad, kampen centrum, kampen inwoners, kampen vvv, braderie kampen, hanzesteden, hanzesteden nederland
Recensies
Hele mooie oude stad is kampen. Van schokkermonument tot kleinste huisje van Kampen, van bakker tot telefoonwinkel alles kun je er wel vinden. Het is oud en maakt op mij daardoor een fijne thuis indruk van ook leven en gezelligheid. In de winter leeft alles wat minder dan de bruisende zomerdagen. Wel is het de moeite waard om de stad jaja stadsrechten te bezoeken in ieder seizoen. De haven is stil en rustig nu on Januari logisch toch :
Veel info over toeristische informatie van Kampen en omstreken. Ook is dit het startpunt voor stadswandelingen. De hartelijke medewerkers die altijd een stapje extra zetten om je van de juiste informatie te voorzien mogen ook niet onvermeld blijven! Tevens is Tourist info Hanzestad Kampen gehuisvest in één van de mooiste gebouwen van Kampen; de Stadskazerne, waar onder andere ook de Bibliotheek en het Stadsarchief gehuisvest zijn. Als je als toerist Kampen bezoekt moet je hier eigenlijk beginnen!
Ziet er goed uit ,ik vroeg naar koelkast magneetjes van Kampen maar jammer die verkochten ze niet.verder niet binnen geweest.
Bel het nummer en bereid je voor op een ongelofelijk dom bericht op het antwoordapparaat
Zoals altijd vriendelijk en een leuke stad.
Fantastisch verblijf aldaar
Interessant om allemaal te zien. Een leuk kwartet spel gekocht en een leuke stadswandeling mee gekregen.
Gezellig eethuis op een heel mooie lokatie. Ook heel vriendelijk personeel. Lunchroom het trappetje heet dit.
Vriendelijk en behulpzaam personeel en gratis informatie en kaart van Kampen.
De Hanze steden zijn uniek in Nederland!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid