facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hanzehuys

Hanzehuys

Info

Wonen in hartje Lelystad, op loopafstand van station,
restaurants en theater? Dat kan in Hanzehuys! Verhuur van 42 Centrada-appartementen start binnenkort!



"Centrada is een woningcorporatie in Lelystad met bijna 9.000 huurwoningen en ongeveer 90 medewerkers. We hebben een unieke positie in Lelystad. Bijna alle sociale huurwoningen in de stad zijn in ons bezit. Daarom hebben wij een grote verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van wonen in Lelystad.Bij alles wat we doen stellen we de klant centraal. We werken daarbij actief samen met onze klanten, de gemeente en andere partners. Voor de komende vijf jaar hebben we ons beleid bepaald en vastgelegd in ons ondernemingsplan. Daarvoor spraken we over onze taakopvatting met huurders, belanghouders, partners en medewerkers. De resultaten van deze gesprekken zijn verwerkt in ons Ondernemingsplan. Ons motto is dan ook: ‘Samenwerken aan wonen’."
Adres:
Telefoonnummer: 0320 239600
Stad: Lelystad


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Harmonisch Wonen Harmonisch Wonen 3 km Harmonisch Wonen is een woningcorporatie in Lelystad en beheert ongeveer 225 verhuure...
Kjenning Kjenning 5 km Advies, training, opleiding, coaching en kennisplatforms voor woningcorporaties, zorg...
Recensies
Centrada, zelfs een klachtenformulier wuifen jullie weg als 'kan gebeuren' of 'gelukkig snel opgelost'. Wat gewoon niet waar is. Ten eerste maken jullie de afspraken die jullie niet nakomen. En als je in contact probeert te komen voor duidelijkheid, krijg je de opzichter niet te spreken. Als de afspraak dan misgaat kan dit niet gebeuren, lijkt mij! En het snel opgelost gebeuren. 2 weken is voor mij vrij lang. Als de aannemer de aansluitingen voor het elektrisch koken gewoon niet aansluit! En een ander bedrijf hier 2 keer voor moet komen, omdat de 1e keer nog spullen besteld moeten worden. Zo goed is jullie aannemer. Is 2 weken niet snel naar mijn menig! Als de reactie op mijn klachten wordt beëindigd met:'heeft u verder nog technische dingen in het huis, hier kan ik niks over vinden in de mail'. Denk ik dat jullie gewoon antwoorden en schoolplaten ipv lezen en reageren. Maar goed. Ga zo door centrada. Er zijn weinig mensen positief over jullie. Zegt genoeg lijkt mij!
Wacht al meer als een jaar op nieuwe voordeur niet oké! Heb voor beneden ook stortbak en toiletpot nodig. Stortbak misschien oké maar overjaarse toiletpot moet ik t maar mee blijven doen. Gelukkig is de douche vervangen want het water liep via kapotte voegen weg in t beton. De slothaken op ramen en deuren worden ook al weer gammel doordat tussenstukken van plastic zijn die kapot gaan. Website prima. Ook om reparaties, riool en glasvervanging bij schade aan te vragen oké.
Criminele woningbouw die bewoners in de kou zet en afspraken niet nakomt. Overigens ook droevig ingrijpt bij burenruzies en geen tekst met uitleg hierover geeft wanneer de krant hierover vraagt.
Hier wordt gebouwd/ verbouwd en gewerkt door of in opdracht van WBV CENTRADA te Lelystad... Hier praten we over nieuwbouw... En nog in de steigers....
Ik huur al bijna 27 jaar van Centrda! Perfecte woning! Perfecte service! Perfecte balie service bij het kan6van Centrada, ook heerlijke chocolade! Het is begrijpelijk dat er sommige huurders klachten hebben. Maar besef eerst hoe houd zijn sommige huizen cq appartement . Met praten en uitleggen van de problemen wordt door Centrada alles geregeld. .
Centraal is wel een goede woningbouwvereniging
Op locatie waren de mensen erg vriendelijk. Alleen diegene die me belde was heel erg onbeleefd en bleef maar op hetzelfde hammeren. Ik had dus niet echt de indruk dat er werd geluisterd. Al met al van 5 sterren naar 1.
Afgelopen zomer niet zo goede ervaring gehad met gebiedsbeheerder , en woningconsulent ,wil verder niet de vuile was buiten hangen,maar verdienen een ster! Het kan beter..
Slechte huurwoningen, geen isolatie, geen zonnepanelen, met een gebruik dat gemiddeld 50 procent lager ligt betaal je ongeveer 500 euro per maand meer. Ik ga stoppen met betalen
Ik betaal elke maand service kosten. Ik vraag me echt af wat ze voor dit bedrag doen. Ze doen namelijk helemaal niks voor je tenzij je tig brieven stuurt met klachten. En dan durven ze ook nog met zo een belachelijke huur verhoging te komen. Centrada is echt een waardeloze huurvereniging.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid