facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HansundFrietje

HansundFrietje

Geschiedenis

Restaurant

Adres: Lemsterhoek, Lemmer
Telefoonnummer: +31655559696
moc.liamtoh@ejteirfdnusnah
Stad: Lemmer
Route: Lemsterhoek



op zoek naar gerelateerd: hans und frietje lemmer, lemsternijs facebook, lemsternijs
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Snackresto Snackresto 3 km Kwam hier voorheen vaak na het kite/windsurfen. Vandaag was ik er na lange tijd weer....
Smulwereld Peter Smulwereld Peter 3 km Dik een uur gewacht op de bestelling die waardeloos geleverd is, bakjes kapot, saus c...
Snackbar de Schans Snackbar de Schans 3 km Duidelijk oog voor het product. Frikadel speciaal wordt netjes ingesneden vóór het ba...
Kom Inn Cafetaria Lemmer Kom Inn Cafetaria Lemmer 4 km Het betere alternatief voor de Mac. Vlak langs de snelweg bij Lemmer. Kwartier tevore...
Recensies
Ik heb onlangs de ongelooflijk lekkere frietjes geproefd bij Hans & Frietje in Loenen aan de Vecht! Deze plek verdient absoluut vijf sterren vanwege hun perfect gebakken frietjes en geweldige smaak. De frietjes waren knapperig van buiten en zacht van binnen, precies zoals ik het lekker vind. Ze waren vol van smaak en gemaakt van hoogwaardige aardappelen. De verscheidenheid aan sauzen en toppings maakte de ervaring nog beter. De service was vriendelijk en snel, en de sfeer was gezellig. Hans & Frietje is absoluut een must-visit voor iedereen die op zoek is naar de lekkerste frietjes. Ik kan niet wachten om terug te gaan en meer te proeven. Geweldig werk, Hans & Frietje!
Slechte zaak, eten geen idee want na een kwartier op t terras te hebben gezeten en niet opgemerkt te zijn weggegaan! Kansloos, zeer slechte bediening die over je heen kijkt en er zat amper 15 man!! Ga zo door!
Hele gezellige sfeer, wat je niet snel verwacht, waar je friet kan eten of iets anders.
Snack-bar met brasserie voorkomen, je kan er heel prettig gaan zitten. Fijn terras. Lekker eten. Vriendelijk en kundig personeel.
Heerlijk gegeten. We hadden de vegaburger en de vegawrap met verse friet. Echt een aanrader. Hele positieve bediening.
Afgelopen avond net iets te veel gedronken en nu enorme trek in een frietje. Uitzonderlijk goed te bikke! Als je 10 sterren kon geven had ik het gedaan :
Mega leuke tent! Supergezellige sfeer voor een borrel/lunch/dinertje. Ik kom er heel graag met m’n kleine om lekker een frietje te eten of een koffietje. Heel vriendelijk personeel en eigenaren. Super!!!
Erg leuke sfeer heerlijke friet goede bediening open haard erg lekker opwarmen op de winterdag
Stinkend naar openhaard mijn haren en kleren stinken er nu nog naar slechte bediening bestelling vergeten wel een lekker patatje. Totaal: zeer onvoldoende.
De patat is echt super lekker daar! Sinds de verbouwing ziet het er echt geweldig uit. Super sfeervol ook met d3 open haard aan. Ik heb er ook een feestje gegeven en dat was ook top geregeld. Hele fijne plek om ook gewoon even met je boek op de bank of het terras te zitten en een kopje koffie te drinken. De Hans & Frietje Special Vanille milkshake met caramel en shot espresso is echt een aanrader! Eigenaar is super aardig en behulpzaam.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid