facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hansen Dranken BV

Hansen Dranken BV

Info

Dé groothandel in dranken met een assortiment van ruim 7000 artikelen. Op dit moment een van de grootste zelfstandige drankengroothandels in Nederland.



"Hansen Dranken bestaat sedert 1947 en behoort tot de grootste onafhankelijke drankengroothandels van Nederland. Hansen Dranken is een begrip binnen de drankenwereld in Nederland.Het familiebedrijf Hansen Dranken kent een assortiment van circa 7000 artikelen betreffende bier, frisdranken, wijn en gedistilleerd. Doordat Hansen Dranken onafhankelijk is kunnen vrijwel alle soorten en merken dranken die verkrijgbaar zijn op de markt uit voorraad geleverd worden. En dat tegen een zeer concurrerende prijs. Deze producten worden betrokken uit binnen- en buitenland.Hansen Dranken levert haar producten door geheel Nederland met haar eigen wagenpark. U kunt er echter ook voor kiezen om de goederen zelf op te halen in Linne."
Adres: Veestraat 6, 6067 AS Linne
Telefoonnummer: +31 (0)475 43 84 60
Stad: Linne
Route: Veestraat 6
Postcode: 6067 AS


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Hansen Dranken vacatures, Dranken groothandel Nederland, Drankenhandel Limburg, Drankenhandel Duitsland, Hansen Dranken Facebook, Drankengroothandel Limburg, Drankenhandel Roermond, De Monnik Dranken
Recensies
Het personeel was niet bepaald aardig of behulpzaam...
Al bijna 3 weken op een offerte aan het wachten. Jammer verder een prima zaak
Als je hier niet slaagt weet ik het niet meer. Aantrekkelijker dan menig slijterij en ook voor traytjes frisdrank aanrader.
Voor mij als bierliefhebber is het bij Hansen altijd prettig thuiskomen. Grote parking, ruime winkel, uitgebreid assortiment, goeie prijs en vlot + vriendelijk afrekenen. Een aanrader als je in de buurt bent.
Zeer slecht goed opletten op de producten bijna altijd over de datum
Groot assortiment.
Zeer klantvriendelijk ! Heel veel keuze aan dranken. Ook alle bijbehorende glazen bier zijn verkrijgbaar. Mooie reeds ingepakte drank cadeau pakketten voorhanden. Zowel bier als wijn cadeau's. Leuke prijzen !
Hier is het lekkere bitburger bier te koop.
Lang wachten om te kunnen lossen.wachtend magazijnPersoneel verder vriendelijk
Breed assortiment, zeer acceptabele prijzen en vriendelijk personeel. Ga zo door.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid