facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hans Voortman Mannenmode

Hans Voortman Mannenmode

Info

www.hansvoortman.nl

Geschiedenis

Bij Hans Voortman Mannenmode kan je zowel in de winkel als online de mooiste merken shoppen.
De modebewuste man bieden wij een ruim aanbod van merken als:

Stone Island, Kenzo, Peuterey, Jacob Cohen, Trammarossa Hugo Boss, Hackett, Parajumpers, Armani, Colmar, Sartoria Latorre, Xacus, Moorer, Woolrich, Tommy Hilfiger Tailored, Tommy Hilfiger Casuals, Santoni, Gant, Polo Ralph Lauren, Fortezza, Brax, Artu Napoli, S.Valentoni, Eton, Alan Red, Profuomo, Gran Sasso, en anderen.

Via deze facebookpagina houden wij je op de hoogte van de laatste upadates en acties!



"Hans Voortman Mannenmode is een exclusieve multi-brand store voor mannen.Bij Hans Voortman kan je zowel in de winkel als online de mooiste merken shoppen. De modebewuste man bieden wij een ruim aanbod van merken als:Stone Island, Canada Goose, Peuterey, Jacob Cohen, Dsquared2, C.P. Company, Iceberg, Neil Barett, Don the Fuller, Parajumpers, Calvin Klein, Lyle & Scott, Colmar, Denham, Ma.strum, Hogan, Peak Performance, My Brand, Hugo Boss, Filling Pieces, Moose Knuckles, In Gold we Trust, Mason Garments, ETQ, Armani, Sartoria Latorre, Xacus, Woolrich, Tommy Hilfiger, Gant, Paul & Shark, Polo Ralph Lauren, Artu Napoli, S.Valentoni, Eton, Berwich, Gran Sasso, en meer.Wij verwelkomen je graag in de winkel of plaats je bestelling online"
Adres: Haarstraat 46, 7462 AR Rijssen
Telefoonnummer: 0548-512274
Stad: Rijssen
Route: Haarstraat 46
Postcode: 7462 AR


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: hans voortman overleden, hans voortman retour, hans voortman stone island, hans voortman wijhe, voortman rijssen, voortman rijssen bakker, lyle and scott hans voortman, koedijk mode
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hans Voortman Mannenmode Hans Voortman Mannenmode 0 meter Na een week wachten bestelling nog niet binnen. Klantenservice zegt ligt in het depot...
Koedijk Mode Koedijk Mode 318 meter Koedijk Mode
Recensies
Het valt mij tegen dat de webshop van deze winkel vóór het betalen meldt dat bestelde producten die voor 17:00u besteld zijn dezelfde nog verstuurd worden en de volgende dag in huis zijn. In de praktijk is het zelfs de ochtend erna nog niet verstúúrd. De mevrouw van de klantenservice meldde mij toen ik hierover meteen om 10:30u belde en of ik het ook op kon halen dat het product ondertussen al uit de winkel verkocht kon zijn. Dit vond ik al uiterst vreemd. De rest van de dag was de klantenservice helemaal niet meer open melde het bandje toen ik meerdere malen belde waar de bevestiging bleef dat of het product af te halen was. 15:00u kreeg ik deze mail pas. Na vanuit Leeuwarden helemaal naar Rijssen te zijn gereisd met de trein 1u50mn bleek het product niet lekker te passen en bezat ook meerdere vlekken op de voorkant. Al met al werd mij beloofd het geld terug te storten. Er werden allerlei excuses en reden aangedragen die naar mijn mening niet nodig waren geweest als die van te voren op de website waren vermeld, over drukte, levertijd etc…
Één van de betere online ervaringen. Vanaf bestellen tot aan levering is het proces duidelijk. Website overzichtelijk en makkelijk. Afrekenen efficiënt en snel. Verzenden met een zegel op het pakket dat aangeeft als de verpakking open is geweest tijdens transport. Enige minpunt is dat mijn pakket te laag aankwam 4 werkdagen maar dat lag aan de transporteur en niet aan de verkoper. Overigens staat in de mail die je krijgt duidelijk wat je moet doen als je het pakket nog niet hebt ontvangen. Top ervaring en ik ga hier vaker bestellen.
Zojuist mijn bestelling opengemaakt die ik gister heb ontvangen. Wat blijkt... als ik nu een dag later op de site kijk zie ik dezelfde artikelen ineens een stuk goedkoper geprijsd ! Dus niet een week of twee weken later dan had ik hier niet over gemaald maar een dag later. Als ik vervolgens een net mailtje stuur met de vraag of hier wat aan kan worden gedaan is het antwoord van Linda: NEE, sorry... Mij zijn ze in ieder geval kwijt als klant. Ik shop liever ergens waar ze wel klantvriendelijk zijn!
Deze maand voor het eerst kennis gemaakt met de site van Hans Voortman mannenmode. Een zeer goede keus er is een zeer ruime selectie van bijna alle grote merken. Veel producten hadden in deze periode flinke kortingen, na het bestellen houden ze je via mail van iedere status op de hoogte. Vervolgens gratis keurig netjes bezorgd in discrete beveiligde verpakking. Alles was top netjes ingepakt keurig met alle labels, oftewel ik zal hier zeker weer bestellen. heb de site zelfs aan collega's aangeraden die er ook besteld hebben ook die waren zeer tevreden.
Onlangs een bezoek gebracht aan deze winkel. We waren er nog niet heel vaak geweest maar nu komen we er zeker niet meer terug. Wat een ontzettend onvriendelijk personeel. Men begroet je niet eens. In de winkel was er 20% december korting. Een trui die we gekocht hadden werd gescand en automatisch werd de prijs minus 20% korting getoond op de display van de kassa. Zegt de verkoopster, "oh wacht" en ze past de prijs gewoon naar boven aan omdat dat de prijs was zoals die op de website vermeld staat. Dit betekende dat we 15 euro meer moesten betalen. Terwijl het scanapparaat in de winkel gewoon de lagere prijs aangaf.
Op het laatste moment voor de Kerst nog een muts besteld, deze was keurig op tijd binnen. Goede communicatie via de mail en keurig verpakt. Helaas had mijn zoon hem ook besteld dus moest er 1 retour. Ook dat ging heel soepel!
Had Ma Strum sweater besteld maar kreeg geen bevestgingsmail. Naar de zaak gebeld ,vriendelijk te woord gestaan, bleek dat ik mijn e mail niet volledig had ingevuld. Goede service , meteen account aangemaakt en zal daar zeker vaker bestellingen gaan plaatsen.
Op dinsdagochtend 3 januari 2023 online een vraag gesteld over de sale, op donderdagochtend 5 januari nog steeds geen respons. mail en insta Misschien kan de afd klantenservice wat meer naar de wens van de klant kijken en klantgericht werken. Bij 2 andere winkels dezelfde dag wel respons gekregen. Eigenlijk jammer, want voor de rest lijkt het mij een “betrouwbare” winkel en de website ziet er ook goed uit. in het verleden al besteld bij dit bedrijf, toen goed geholpen
Slechte service. Polo na 1 keer wassen gekrompen. Gewassen volgens wasvoorschriften op de etiket. Klacht ingediend bij de klantenservice. Vervolgens een reactie gekregen dat dit mijn eigen schuld is en dat ze hier niks mee doen. Laatste keer dat ik hier iets bestel.
Heb online een bestelling gedaan Bij Hans Voortman. De site is heel duidelijk en biedt een ruime mogelijkheid aan betaal- en bezorgopties wat ik heel prettig vind. Vervolgens wordt je snel en goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling tot aan de bezorging.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Hans Voortman Mannenmode met het openbaar vervoer


Rijssen, Molenstalweg 360 meter
96
Rijssen, Molenstalweg 380 meter
96
Rijssen, Station 400 meter
96
Rijssen, Station 400 meter
95
Rijssen, Station 410 meter
95

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid