facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hans van der Ent gitaarles

Hans van der Ent gitaarles

Info

Gitaar leren spelen op een leuke manier!

Geschiedenis

Afmelden voor de les kan via de gebruikelijke kanalen! Dus niet via Facebook!

Even voorstellen…….

Ik ben fulltime gitaar docent en heb in de afgelopen jaren heb ik al heel wat mensen weten te inspireren en de passie voor gitaarspelen overgebracht.

Gitaarspelen…., wat kan ik er over zeggen. Vanaf de eerste keer dat ik stiekem de gitaar van mijn zus “leende” was ik verkocht. In het begin deed ik vooral de zangpartij in diverse bandjes en speelde wat simpele akkoord combinatie op de gitaar. Het werd pas echt serieus tijdens mijn studie aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam. Mede door de uitwisselingsprogramma’s met conservatoria ontwikkelde ik een brede belangstelling voor diverse stijlen.

Ook het verzamelen van vinyl bleek een goede combinatie. Ieder nieuw album was een nieuwe muzikale uitdaging en alle vragen die ik had werden er ook nog eens op beantwoord. Na optredens werd me regelmatig gevraagd of ik ook gitaarles gaf en omstreeks 1995 ben ik hiermee dan ook daadwerkelijk gestart. In twee jaar tijd is een eigen lesprogramma ontstaan waarin ik er naar streef het systeem zo te perfectioneren, dat nagenoeg iedereen gitaar kan leren spelen. Direct vanaf het begin praktisch aan de slag om via liedjes en akkoorden zo snel mogelijk grip op de gitaar te krijgen. Vervolgens bouwen we onze vaardigheden stapje voor stapje uit, waarbij de noodzakelijke theorie ons haast spelenderwijs eigen wordt gemaakt. Hoewel mijn specialiteit zonder twijfel in het singer/songwriter hoekje ligt komen alle genres aan bod. Heb jij een richting die je voorkeur heeft, dan gaan we die uiteraard de nodige aandacht geven. Naast de akoestische gitaar behoren banjo, ukelele, mandoline en niet te vergeten de elektrische- en basgitaar ook tot de les mogelijkheden. Je kunt met een ander instrument probleemloos bij een groepje gitaristen aansluiten, zo vormt zich vanzelf een soort “bandje”. Buiten privé les wordt er hoofdzakelijk in groepjes gewerkt. Dit heeft, naast de kosten, nog enkele belangrijke voordelen die bij de lesmethode duidelijker worden. Interesse? ga naar gitaarles.

Naast gitaarles geef ik in mijn atelier ook schilderlessen en workshops. Voor meer informatie: ga naar de website!

Adres: Molenstraat 60, 2961 AM Kinderdijk
Telefoonnummer: 078 691 8117
Stad: Kinderdijk
Route: Molenstraat 60
Postcode: 2961 AM



op zoek naar gerelateerd: Gitaarles Papendrecht
Recensies
Vertaald door Google Super! Origineel Super!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid