facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hans Meijer Advies - Flakkee Hypotheken

Hans Meijer Advies - Flakkee Hypotheken

Info

Verzekeringen, Hypotheken, Financieringen, Financiële planning

Geschiedenis

Hans Meijer Advies is een onafhankelijk financieel adviesbureau, met als thuisbasis het prachtige eiland Goeree-Overflakkee.

U kunt bij ons terecht voor een deskundig advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken, financieringen en pensioenen.

Wij zijn een klein kantoor met grote service.
Alexandra Meijer en Hans Meijer zijn de eigenaren van het kantoor. Samen met Ruud Meijer en Bea Polder vormen wij een hecht team.

Wij voelen ons persoonlijk verantwoordelijk om u het beste pakket verzekeringen of hypotheek aan te bieden.
De toegevoegde waarde van ons kantoor ligt dan ook in het bieden van een goede premie en voorwaarden én sterke service; wij combineren het gemak van Internet met de persoonlijke aandacht van de tussenpersoon.

Uiteraard behartigt ons kantoor ook na het afsluiten van de verzekeringen de belangen van onze klanten en zijn wij het eerste aanspreekpunt bij vragen of problemen. Voor dringende zaken kunt u ons ook ’s avonds en in het weekend bereiken.

Wij helpen u graag verder!

Adres: Langeweg 19 A, 3245KE Sommelsdijk
Telefoonnummer: 0187-481955
Stad: Sommelsdijk
Route: Langeweg 19 A
Postcode: 3245KE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Willy de Vos Hypotheken Willy de Vos Hypotheken 343 meter Wij hadden ons geen betere hypotheekadviseur kunnen wensen. Deze mevrouw weet precies...
Dolk Finance Dolk Finance 410 meter Administratiekantoor voor Starters & MKB. Ook particulieren kunnen bij ons terecht vo...
Recensies
Geweldig! 26 jaar bij Centraal Beheer belazerd geweest. Hans Meijer bracht mijn auto onder bij Klaverblad en betaal nu de helft minder. Als er iets is, even bellen en ze zoeken het direct voor je uit. Buiten dat ze kennen je op een gegeven moment en dat werkt nog sneller en leuker. 6 sterren verdiend.
Geven advies om op internet te vergelijken omdat ze maar een beperkt aantal verzekeraars in hun paket hebben, zeker ff kijken op internet en vergelijken.
Goed advies en persoonlijke nood meelevend
Fijne mensen die meehelpen en meedenken.
Vertaald door Google Bedankt voor alles! Geweldig team en zeer goede communicatie. Blij met jou als bureau Origineel Thanks for all! Great Team and very good communication. Glad to have you as agency
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid