facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hans Janssen B.V.

Hans Janssen B.V.

Info

Al ruim 20 jaar zijn wij een zeer gespecialiseerd betonboorbedrijf waarbij onze werkzaamheden zich voornamelijk richten op betonboor, zaag- en kapwerk in beton, steen en asfalt.

Adres: Business Park Stein 110, 6181 MA Elsloo (Limburg)
Telefoonnummer: 046 - 433 66 48
Stad: Elsloo
Route: Business Park Stein 110
Postcode: 6181 MA


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:00
Dinsdag: 07:30 - 17:00
Woensdag: 07:30 - 17:00
Donderdag: 07:30 - 17:00
Vrijdag: 07:30 - 17:00

Recensies
Ik zou er niet aan beginnen, afspraken worden niet nageleeft en klant komt zeker niet op de eerste plaats, het geld word liever gestoken in dure auto's voor de baas dan in nieuw materiaal, wat voor het personeel stront vervelend is want zij hebben steeds kapotte spullen waar keer op keer nieuw leven wordt ingeblazen.
Het bedrijf Hans Janssen was voor als onderaannemer ingeschakeld door Kunststof Brunssum. Het freeswerk was scheef i.p.v. recht. Apart dat een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is alsnog geen kwaliteit achterlaat. Gelukkig na wat gedoe wel netjes opgelost door Kunststof Brunssum, maar dit gedoe had niet gehoeven als er gewoon netjes was gewerkt. Meneer was overigens wel vriendelijk.
Diverse gaten laten boren in ons huis en ik moet zeggen; Vriendelijk, snel en vakkundig geholpen.
Fijn bedrijf, altijd een goede samenwerking. Aanrader!
Goed en netjes gewerkt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid