facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hans Duijghuisen fotograaf

Hans Duijghuisen fotograaf

Info

portretfotografie, zwangerschaps,- en newbornfotografie, schoolfotografie, eigen drukkerij voor geboortekaartjes, lijstenmakerij voor al uw kunstwerken

Geschiedenis

Gespecialiseerd in het fotograferen van mensen. Wij hebben veel extra kennis en deskundigheid in huis voor het fotograferen van mensen met een beperking. Met name op het gebied van Autisme en ADHD. Neem contact op voor meer info.

Adres: Zandstraat 115, 6658 CR Beneden-Leeuwen
Telefoonnummer: 0487-594848
Stad: Beneden-Leeuwen
Route: Zandstraat 115
Postcode: 6658 CR


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 12:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Anton Roeterdink Vakfotograaf Anton Roeterdink Vakfotograaf 87 meter Anton Roeterdink Vakfotograaf
LemboFoto LemboFoto 337 meter Fotografie, Beneden-Leeuwen
Bas Driessen Photography Bas Driessen Photography 685 meter Bas Driessen Photography Authentic & Exclusive Wedding Imagery
Recensies
In eerste instantie wilden we alleen een foto van Bowie, de hond, in de studio. Maar na uurtje proberen toch besloten een buitenafspraak te maken, omdat onze hond op elk geluidje reageerde en het dus niet lukte hem op een positie te houden. Al die tijd bleef Hans rustig en vriendelijk. Deze shootpoging heeft hij niet eens berekend. De buitenshoot ging wonderbaarlijk goed en snel. Hans weet je het gevoel te geven dat ieder mens mooi is om te fotograferen. Hij is altijd vriendelijk en buitengewoon geduldig.
Wat een super goede specialist is deze fotograaf. Alle lof. De bewerking van een foto, zodat ik toch nog een recente foto samen met mijn overleden man heb én deze foto ook via deze specialist in 3d verwerkt. Gewoon onvoorstelbaar. Bij deze vakspecialist staat menselijkheid hoog in het vaandel!!!
Hans is bijzonder servicegericht. Hij adviseert, neemt initiatief en handelt opdrachten voortreffelijk af. De foto in glas is prachtig.
Hele fijne en ontzettende goede en professionele fotograaf, met hart voor zijn vak! Denkt goed met je mee qua wensen. Hele goede service. Je krijgt echt waar voor je geld. Wij zijn ontzettend blij met het prachtige resultaat van de fotoreportage van ons zoontje.
Ook als lijstenmaker is Hans Duijghuisen een vakman. Als professioneel kunstschilder heb ik regelmatig mooie lijsten nodig, door Hans en team wordt dit altijd tot in de puntjes verzorgd!
Hans is een echte vakman. Hij heeft een aantal prachtige foto's gemaakt van ons zoontje. Al binnen 10 minuutjes had hij een paar hele mooie plaatjes vastgelegd. En gelukkig maar, want het geduld van ons zoontje 1,5 jaar was toen al op. Vervolgens nog een goede begeleiding gekregen bij de keuze voor een geschikte lijst etc. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat en zouden Hans zeker aanbevelen.
Ik ben erg blij dat ik bij Hans Duijghuisen een waardevolle cadeau heb kunnen laten maken voor mijn dierbaren. Ik ben erg goed geholpen, kreeg goed advies en erg snelle en professionele service.
Zeer kundige en vriendelijke fotograaf. Heeft 13 jaar geleden, naar volle tevredenheid, onze huwelijksreportage gemaakt. En enkele jaren later de oude trouwfoto van mijn ouders weer hersteld.
Prachtig fotocadeau met goed contact, snelle levering en hele goede klantenservice.
Foto laten maken van ons gezin in de eigen tuin. Het hele proces was heel prettig en het resultaat erg mooi. Hans maakt er iets bijzonders van.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid