facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hans Autoglans

Hans Autoglans
"Carwash in Hilversum. Onze wasstraat maakt de auto professioneel, krasvrij glanzend schoon!"
Adres: Vreelandseweg 9 , Hilversum 1216 CG, NL
Telefoonnummer: 06 58827318
Stad: Hilversum
Route: Vreelandseweg 9
Postcode: 1216 CG


Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-18:00
Zondag: 10:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: wasstraat hilversum, zelf auto wassen hilversum, goedkope wasstraat hilversum, carwash & go hilversum
Recensies
Je wordt altijd vriendelijk en met een glimlach ontvangen hier. Ze nemen ruim de tijd voor iedere auto, je moet dus wel even wachten voordat je aan de beurt bent maar dat zie je ook aan het eindresultaat. Voor je de wasstraat ingaat worden de velgen grondig gedaan, de auto zorgvuldig afgespoten en onder de ruitenwissers schoongemaakt. Mogelijkheid tot gratis stofzuigen is ook prettig, net als de wasbox optie op het stofzuigerplein als je alleen even snel je auto wil afspuiten.
Wat een slecht personeel, onvriendelijk en kleinerend als je niet goed de baan op rijdt. U luistert niet etc. ben geen kind, kan ook op een andere manier zeg. Was de laatse keer hier
Vriendelijk personeel, ruimte om de auto uit te zuigen en, ook niet onbelangrijk; een schone auto tegen een redelijk tarief. Spaarkaart meegekregen en bij volle spaarkaart € 8,00 korting!
Ze nemen echt de tijd voor je auto om het ergste vuil ervan af te halen, waarna de auto de wasserij inrijdt. Waar voor je geld!
Vriendelijke jongens! Altijd tijd voor een praatje of even de matten schoonmaken doen ze voor je! Top
Noooooooooit hier je auto wassen. Kansloos bedrijf. Schade aan mn auto spiegelkap volledig afgebroken. Eigenaar aangesproken. Maar deze zegt "ja sorry man die zat al los". Waardeloze vent. Een advies lekker met 2 emmers voor je deur zelf je auto wassen maar gun dit bedrijf geen euro.
Top. Iedere keer dat ik in Hilversum ben kom ik er langs. Vandaag heb ik hem laten simoniseren en een glaslaag op laten aanbrengen. Het resultaat is fantastisch!
De auto wordt uitgebreid voorgewassen wat het eindresultaat ten goede komt. Aan het einde de mogelijkheid om gratis je auto uit te zuigen. De autowasstraat ziet er netjes en onderhouden uit. Goede service!
Was prima maar beschadigde je auto. Eigenaar zegt dat hij geen aansprakelijkheid heeft. Mijn advies was je auto ergens anders.
Super, persoonlijke aandacht en zorg. Je auto wordt altijd voor dat je de geautomatiseerde straat in rijdt, even extra goed afgespoten zodat ook de moeilijke vlekken en lastig berijkbare plekken goed schoon worden. En na afloop kun je de krachtige gratis stofzuigers gebruiken. Kom er zeker eens per maand!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid