facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hans Auto-onderdelen

Hans Auto-onderdelen
Adres: Osdorperweg 703 , Amsterdam 1067 SV, NL
Telefoonnummer: 020 610 3678
Stad: Amsterdam
Route: Osdorperweg 703
Postcode: 1067 SV



op zoek naar gerelateerd: autosloperij osdorperweg, autosloop onderdelen amsterdam, autosloperij bart amsterdam osdorp, auto onderdelen sloop, rooie ben, autosloperij amsterdam, autosloop amsterdam noord, autosloop amsterdam west
Recensies
Afgelopen week een hoedenplank voor mijn Ford focus St gekocht. Prettig mailcontact gehad omdat ik niet zeker wist of de hoedenplank van de normale focus ook in de ST past. Op de mail werd snel en vriendelijk gereageerd. Als de hoedenplank niet paste mocht die retour. Gelukkig paste hij. Hoedenplank zag er op een klein plekje wat acceptabel is voor de leeftijd van het product netjes uit. Zou hier zeker weer wat kopen.
Goed snel prima bedrijf en bedankt voor de snelle afhandeling top
Al meer dan een jaar kom ik bij Hans Auto onderdelen, waar ik altijd vriendelijk te woord word gestaan en geassisteerd mits dat nodig is. Daarnaast hanteren ze erg redelijke prijzen, en hebben ze van alle grote merken veel onderdelen. Met uitzondering van elektrische onderdelen, krijg je op de meeste onderdelen ook nog eens garantie.
Verkoper heeft me een bumper verkocht en een koplampdrager. Verkoper heeft een beschadigde bumper verzonden. Koplampdrager niet meegestuurd en gaf achteraf aan “de koplampdrager zat niet op de auto en hij zou er gratis bij zijn en niet deel van de aankoop”. Bij retouneren weigerde hij de transport kosten te vergoeden terwijl hij dit wettelijk gezien MOET. Verkoper heeft zelfs zijn algemene voorwaarden op zijn website na de aankoop veranderd omdat volgens zijn algemene voorwaarden ik ook gelijk had. Uiteindelijk heeft hij de kosten vergoed nadat ik juridische stappen heb ondernomen. Mijn advies is : niet in zee gaan met deze zaak
Via de onderdelen lijn kreeg ik een antraciet rechtsachter portier voor mijn Ford focus aangeboden. Ik ben langs gegaan om de kleur en het onderdeel te bekijken en heb meteen een afspraak gemaakt om het een week later door hun te laten monteren. Montage gebeurde netjes binnen de afgesproken tijd max 3 uur, zoals afgesproken met overzetten van de elektrische raambediening, en dat alles voor de afgesproken en heel nette prijs. Zeer tevreden met de geboden service!
Had via onderdelen lijn een oproep geplaatst voor een motor steun waar lastig was aan te komen Bij dit bedrijf hadden ze hem gelukkig! Eerst telefonisch contact gehad dat hun 100% de goeie hadden en dat was zo Heel vriendelijk geholpen! Vandaag de steun met de post gekregen super snel dus Alleen bevestiging van de bestelling en verzend bevestiging krijg je pas nadat je gemaild hebt Verder fijn zaken doen met hun
Net een subframe op gehaald bij dit bedrijf voor mijn Opel Meriva en hij ziet er bijna nieuw uit. Afspraak gemaakt om het op te halen en was precies op tijd en zeer netjes te woord gestaan.
Vandaag langsgeweest voor een ruitenwisser motor, voor een leuk dhzprojectje aandrijving voor een 3D printer draad machientje. Uitstekend geholpen door vriendelijk personeel.
Oplichters! Gebeld voor een abs pomp, gaf aan dat deze er nog was en voor reservering moest ik betalen via de webshop. Betaald 35 euro en gebeld dat ik morgen kom. Paar minuten later krijg ik te horen dat hij al een dag ervoor is verkocht. Gaf aan hem ongeloofwaardig te vinden. En ja hoor, de prijs aangepast van 35 euro naar 175 euro. Wat een oneerlijke handelaren.. keihard liegen en volharden bij confrontatie! Niks kopen!
IK particulier Was op zoek naar achter hoofdsteunen voor mijn auto kreeg deze maar helaas niet de goede maat blijken er twee modellen te zijn na mail welke gelijk beantwoord werd kreeg ik heel keurig de juiste maat toegestuurd zonder extra kosten. TOP!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Hans Auto-onderdelen.

Amsterdam auto-onderdelen

openingstijden, locatie, vervoer. Osdorperweg 703 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Hans Auto-onderdelen adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Hans Auto-onderdelen. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Hans Auto-onderdelen delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autosloperij de Sluis Autosloperij de Sluis 3 km Beste sloperij in de buurt. Wat een toppers!
DS Keyzer DS Keyzer 7 km Is altijd leuk van die oude auto's. Hij heeft een aardig grote garage. Is altijd bezi...
Protect Effect Protect Effect 9 km Denken goed met je mee en zijn zeer servicegericht... echt een aanrader!
Artis Garage Artis Garage 9 km Prima bedrijf met toegewijde monteurs die echt alles van Saab weten. Transparant over...
Halfords Halfords 10 km Heel onvriendelijk, geen Hallo. ik vraag voor en product wat ik niet kan vinden. Krij...
Halfords Halfords 10 km Superaardige mensen en geweldige service. Mijn 1 jaar oude electrische fiets daar oo...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid