facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hans Audio

Hans Audio

Info

Welkom op de pagina van Hans Audio. Adres: Stationsweg 6-7, 1621HZ Hoorn, Tel.: 0229-756950, Website: https://www.hansaudio.nl/ , Email: [email protected]

Geschiedenis

U kunt bij ons terecht voor nieuw, gebruikte en demo apparatuur.
Wij zijn gevestigd aan het station van Hoorn:

Stationsweg 6-7
1621HZ Hoorn
Tel: 0229-756950
E-mail: [email protected]

Open van dinsdag t/m vrijdag
van 10.30 tot 17.30 uur
Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur
Koopzondag van 12.00 tot 15.00 uur

Ook aangestoken door het audiovirus en altijd op zoek naar gebruikte betaalbare en betrouwbare audioapparatuur? Al jaren zijn wij gepassioneerd bezig met het audiovak en nog altijd verrast door nieuwe pareltjes. Het samenstellen van een betaalbare audiofiele set geeft nog steeds voldoening.
In een no-nonsens omgeving en benadering kunt u diverse audio componenten beluisteren en vergelijken. Nieuwe luidsprekers kunt u ook in uw eigen (akoestische) omgeving beluisteren, vraag naar de voorwaarden.
Inruil van uw oude apparatuur is mogelijk.

Alle gebruikte apparatuur wordt geleverd met 3 maanden garantie.

Interesse gewekt? Kom eens langs of bezoek regelmatig onze site voor diverse aanbiedingen.



"In 2011 zijn wij enthousiast begonnen met het aanbieden van inruil, demo maar ook nieuwe audio-apparatuur. Na de verhuizing in 2013 is de nadruk meer op de nieuwe producten komen te liggen, toch kunt nog u steeds uw huidige apparatuur bij ons inruilen.Wij zien het als een uitdaging om in de diverse prijsklassen een passende, gebalanceerde combinatie voor u samen te stellen. Ons assortiment is daarom kritisch en met zorg samengesteld. Nieuwe ontwikkelingen op gebied van audio en streaming-audio worden door ons nauwlettend gevolgd en kunt u terugvinden in ons assortiment.U kunt bij ons terecht voor apparatuur van o.a. Accuphase, Mark Levinson, Moon, Analogue Audio, Martin Logan, Aurender, Franco Serblin, Lumin, Grado en Prima Luna."
Adres:
Telefoonnummer: 0229756950
Stad: Hoorn



op zoek naar gerelateerd: Hans Audio Marktplaats, Hifi occasions, Auto Audio winkel, Hifi Amsterdam, Botman Hoorn, AVM Audio occasion, HiFi Outlet, Audio Shop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
EP:Beerepoot EP:Beerepoot 658 meter Dit is werkelijk een van de mooiste electronica winkels van Nederland!! EP Beerepoot ...
AllesvoorOren.nl AllesvoorOren.nl 3 km Veel dank aan Dmitri voor zijn geduld en professionele service. Sterk aanbevelen!
Recensies
Dan maar de Afsluitdijk over op zoek naar een fijn klinkende luidspreker van monitor formaat, hier kreeg ik de tijd om kritisch Sonus Faber speakers te beluisteren, thuis rustig op een rijtje gezet en daarna de voorkeur in bestelling gegeven. Ook de match met verschillende versterkers werd goed toegelicht, nl wat dit doet in de zoektocht naar het ideale geluidsbeeld voor jouw smaak. Vr gr, muziekliefhebber Willem Vr gr,
Tweedehands versterker gekocht. Alles goed verlopen. Apparaat werkt goed, verzending was netjes geregeld.
Fijne audio-zaak waar ze goed met je meedenken ivm langere levertijd speakers.Goede communicatie met de medewerkers.Ontzettende mooie combinatie gehoord van Atoll streamer/versterker & Revel Performa 3 serie. Wordt binnenkort geleverd en zie er erg naar uit.Óók een hele mooie inruil prijs gekregen oude set.Kabels gaan we eerst uitproberen van het schotse Atlas.Kortom ben zeer tevreden over Hans audio!
Top high end Hans Audio shop, heel veel merken op voorraad je krijgt er altijd veel waar voor je geld plus een hele eerlijk inruilvoorstel dat nog lang niet zo is bij diverse andere audio shops , heel behulpzaam en vooral ervaren personeel die altijd tot u dienst is en pas bij als u ook blij bent en dat kan je tegenwoordig niet van veel audio winkels zeggen, verder is Hans Audio winkel gemakkelijk te bereiken en er is genoeg parkeergelegenheid voor de deur. Kortom mijn ervaring is Hans Audio zeker een aanrader voor een audio enthousiast jong of oud.
Topwinkel! Ik had hier de Elac Debut 6.2 speakers besteld, die helaas bij alle winkels in Nederland niet uit voorraad leverbaar waren. Ik ben door Hans Audio actief op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en ook werd er goed met me meegedacht door het voorstellen van andere oplossingen. Super klantenservice!
Op zoek naar een nieuwe versterker kwam ik bij Hans Audio terecht, omdat ze daar een aantal merken van mijn shortlist in het assortiment hadden. Omdat ik op 200 km afstand woon, eerst een aantal vragen gesteld via de mail, die snel en concreet beantwoord werden. O.a. een realistisch inruilbod op mijn eigen apparatuur. Toen een afspraak gemaakt en daarna naar Hoorn afgereisd. Ter plekke stonden de drie versterkers speelklaar op een set luidsprekers die die van mij het dichtst benaderden. Eerst uitgebreid de tijd gekregen om mijn oude versterkercombi te beluisteren, daarna één voor één de kandidaten beluisterd, bijgestaan door een medewerker, die me hielp om kritisch te luisteren, maar vooral om op het muzikale aspect te letten. Ter plekke een keuze kunnen maken voor die versterker die me het meeste raakte. De afgesproken inruilprijs gekregen en zelfs nog een mooie prijs gekregen voor de gebalanceerde interlink die voor mij overbodig was geworden. Mooie zaak met een geweldig assortiment. de reis wel waard !
In de zoektocht naar een nieuwe versterker ter vervanging van m'n jaren 80 Pioneer A656 Mark II, had ik aanvankelijk de voorkeur voor een Cambridge Azur 851a versterker. Advies van Hans Audio in Hoorn om als alternatief voor de Pioneer, ook naar een analoge Rega Elex-R versterker te kijken. Afspraak gemaakt om te gaan luisteren in de makkelijk bereikbare winkel in Hoorn. Bij binnenkomst in de winkel stonden de twee versterkers in een aparte luisterruimte klaar voor gebruik. Ik krijg een muziektablet overhandigd, wat uitleg en kan in alle rust mijn keuze bepalen. Geen bla-bla verhalen. De Rega Elex-R versterker bleek precies wat ik zocht, slechts 3 knoppen, fantastisch geluid en solide gebouwd en meteen de knoop maar doorgehakt. De hele avond een breed scala van mijn muziek gedraaid op vinyl, CD en Itunes op de laptop. De MM-phono ingang en het Denon DL-110 MC element 1,6mV output van mijn platenspeler gaan prima samen, geen extra voorversterker nodig. Mijn Cambridge 851c CD/DA-converter en de Rega Elex-R werken uitstekend met elkaar, de afstandsbediening van de 851C bedient deels ook de Rega. Kortom ik ben zeer content met deze aankoop, bedankt het goede advies voor de Rega Elex-R.
Op en top begeleiding tijdens het aankoopproces. Deskundige mensen die een stapje extra zetten!
Heb bij Hans Audio een occasion Auralic Femto aangeschaft. Het lukte me helaas niet om het apparaat goed werkend te krijgen via WiFi. Elke keer na korte tijd vastlopers. De WiFi kaart bleek kapot. Contact gezocht met Niels van Hans Audio en uiteindelijk heeft deze winkel na goed overleg de juiste onderdelen o.a. nieuwe wifi kaartweten te bemachtigen en geïnstalleerd. Nu werkt de Auralic als een trein. Fijne service, goede communicatie en vriendelijke medewerker, hier kom ik zeker nog een keer terug.
Mooie high-end audiowinkel met bekende merken en veel keuze qua apparatuur. Behulpzame verkopers die geen moeite besparen om toestellen te laten beluisteren. Het was fijn om zaken te doen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid