facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hans Anders

"De Hans Anders Opticien Best is veel meer dan een opticien alleen. Wij verrassen je graag met onze service en brede assortiment brillen, lenzen en zonnebrillen met én zonder glazen op sterkte. Ook voor een gratis oogmeting staat onze gediplomeerde opticien voor je klaar. We helpen je graag de juiste zichtoplossing voor jouw ogen te vinden. Van Ray-Ban, Tommy Hilfiger, Vogue, EasyWear tot Nike én onze trendy eigen merkmonturen. In onze Hans Anders winkel in Best is er altijd een bril, lens of zonnebril die bij jou past! Natuurlijk kun je rekenen op de beste kwaliteit voor de beste prijs. En een afspraak maak je makkelijk online, waar je ook inspiratie en de nieuwste producten vindt. Tot snel!"
Adres: Hoofdstraat 10 , Best 5683 AD, NL
Telefoonnummer: 0499 375 878
Stad: Best
Route: Hoofdstraat 10
Postcode: 5683 AD



op zoek naar gerelateerd: Hans Anders Goes, Hans Anders Burgum, Hans Anders Gorinchem, Hans Anders nl afspraak, Hans Anders Ede, Hans Anders Oss, Hans Anders Soest, Hans Anders Dieren
Recensies
Twee brillen aangeschaft voor een totaalbedrag van €778,- De brillen worden geleverd in zakjes en niet meer in hardshell brillenkokers. Ik kies voor een eigen merk brillenkoker. Of ik even €0,95 wil betalen. Uiteraard keurig netjes gedaan maar voor dat geld verliezen ze wel een klant. Ooit van salestraining en het overtreffen van klantverwachting gehoord? Nee dus.
Beste klantenservice Hans Anders, Na wat kleine problemen en onduidelijkheden bij mijn 2 nieuwe brillen, vanmorgen de gecorrigeerde zonnebril opgehaald nieuwe glazen . Tevens is er door Natascha zorgvuldig gekeken naar mijn andere aangeschafte bril, waar eveneens wat probleempjes mee waren. Ze heeft perfect, rustig en vriendelijk maar bovenal vakkundig geholpen, compliment. Het is duidelijk dat ze hart voor de zaak en haar werk heeft, dit in tegenstelling van haar collega's die invielen tijdens haar vakantie.
Altijd goed geholpen. Zoeken mee naar het juiste montuur, nemen de tijd om rustig te zoeken wat bij je past. Goed advies. Super service.
Heel vriendelijk en prettig geholpen en het is een aanrader, om daar de keuze van een bril te maken.
Zijn goed en netjes geholpen door Nathasja.
Belachelijke winkel, bestelde bril op willen gaan halen maar zwaar belachelijk behandeld door personeel bril daardoor willen annuleren maar dat kan alleen als je 25% betaald. Na bellen met hoofdkantoor om order te annuleren geen respons, wel een deurwaarder op je dak sturen.... Om binnen paar dagen te betalen in de winkel ... Duidelijk de slogan... Alleen de prijs is Anders
We zullen het houden op miscommunicatie, maar ik ben niet tevreden met de bril die ze mij aangemeten en verkocht hebben. Ik weet nu waarom ik met mijn kinderen al meer dan 10 jaar naar een ' echte ' opticien ga. Het personeel is wel vriendelijk.
Winkel met vriendelijk personeel. Toen na oogmeting bril klaar was bleek dat er aanpassingen aan glazen nodig was. Dit is vakkundig geregeld en ik ben daar zeer tevreden over! Ik kijk nu perfect door mijn leuke n nieuwe bril.
na 1,5 uur wachten eindelijk aan de buurt. Waarbij ze geen hoi heeft gezegd, gevraagd waar we voor komen, geïnformeerd waarom het zo lang duurt etc. Ze hoorde ons wel tegen ander zeggen dat ik oogmeting en bril wou. Niks. Ik dus wat van gezegd, werd ik niet serieus genomen. Kreeg alleen maar: ja dat kan niet. Is geen plek voor. Als er al meer dan een uur klanten in de winkel staan te wachten, dan ga je er toch gewoon naar toe om te zeggen wat er aan de hand is of om te vragen waar ze voor komen? Zonder bril naar huis. Kom ik hier al sinds ik klein ben. Altijd goed geholpen, krijg ik dit. Word dus tijd voor een nieuwe opticien. Uiteindelijk heeft de klantenservice van Hans Anders me perfect geholpen. Afspraak in Hans Anders EHV gemaakt. Liep daar binnen, binnen minder dan een minuut ' Hallo, waar kan ik je mee helpen?' EN ZO HOORT HET! Even die in Best nog goed inleren lijkt me.
Deskundig en vriendelijk personeel,goede tips gegeven over de glazen enzovoort.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid