facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hans Anders

"De Hans Anders Opticien Almere Buiten is veel meer dan een opticien alleen. Wij verrassen je graag met onze service en brede assortiment brillen, lenzen en zonnebrillen met én zonder glazen op sterkte. Ook voor een gratis oogmeting staat onze gediplomeerde opticien voor je klaar. We helpen je graag de juiste zichtoplossing voor jouw ogen te vinden. Van Ray-Ban, Tommy Hilfiger, Vogue, EasyWear tot Nike én onze trendy eigen merkmonturen. In onze Hans Anders winkel in Almere is er altijd een bril, lens of zonnebril die bij jou past! Natuurlijk kun je rekenen op de beste kwaliteit voor de beste prijs. En een afspraak maak je makkelijk online, waar je ook inspiratie en de nieuwste producten vindt. Tot snel!"
Adres: Oslostraat 45 , Almere Buiten 1334 CB, NL
Telefoonnummer: 036 532 4353
Stad: Almere Buiten
Route: Oslostraat 45
Postcode: 1334 CB



op zoek naar gerelateerd: Hans Anders Almere Haven, Hans Anders Almere openingstijden, Hans Anders actie, Opticien Almere stad, Opticien Almere Haven, Specsavers Almere, Beste Opticien Almere, Pearle Almere
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pearle Opticiens Pearle Opticiens 170 meter Daar wordt u goed en deskundig geholpen door vriendelijk personeel. Nemen ook rustig ...
Recensies
Ze hebben te weinig kennis over de artikelen die ze verkopen. Verkopen ze namaak? Niet vriendelijk. Afraden.
Ontzettend vriendelijk en attent behandeld. De opticien was bekwaam en gaf duidelijke uitleg, zeer geduldig ook.
de laatste jaren veel problemen met brillen gehad en uit coulance werd er weer met een beetje bij betalen een nieuwe bril aangeboden . Vandaag sinds 2019 de derde bril besteld .
We kwamen met de intentie om een zonnebril te kopen. Bijna eruit welk model het zou moeten worden. De medewerkster van de winkel kwam zuchtend naar ons toe en met lichte tegenzin deed ze de kast van de brillen open. Na wat passen en bijna onze keuze gemaakt te hebben, wilden we nog één model proberen en wat vragen stellen, maar dat was haar teveel. Mensen die de winkel naar binnen wilden 5-10 minuten voor sluitingstijd, terwijl de winkel leeg was, werd gezegd dat ze het veel te druk had. Dit had niets te maken met mogelijke cojona maatregelen. De bril uiteindelijk uiteindelijk ergens anders gekocht. De mevrouw gaf ons het gevoel dat we in de weg liepen en had geen eens zin dat we hem zouden kopen. Het was overigens maar een bril van 150 euro, dus snappen we ook wel.
Erg goed, snel en vriendelijk geholpen. Mijn zoon werd goed op zijn gemak gesteld en de medewerkster deed haar best om hem goed en uitgebreid te helpen. Goede en deskundige oogmeting en ook de prijs viel niet tegen. Kom hier zeker nog eens terug!
Oogmeting erg onkundig. Volgens medewerkster ook vergoeding van de verzekering. Nee dus. Geen factuur ontvangen maar wel een herinnering. Nog meer betalen dus. Nee dit was de laatste keer bij jullie.
Wat een verschil met een jaar geleden, nu nieuw personeel die vakkundig de oogmeting deed het n zeer goede service en hulp met uitzieken van bril. Blijf weer net plezier komen.
Moets een keer lenzen afhalen. Maar moest wachten tot iemand klaar was met bril uitzoeken en afhandeling daarvan. Wachttijd meer dan een uur. Ik heb meer te doen. Iedere keer als ik iets moet afhalen, moet ik lang wachten. Is niet meer leuk. Ik ben altijd binnen 1 minuut klaar.
Zeer goede ervaring. Neemt alle tijd voor je. Klantvriendelijk staat hoog op hun lijstje.
We moesten wel lang wachten maar konden op zaterdag zonder afspraak prima voor twee oogmetingen terecht. Helaas staat de mevrouw er alleen voor maar wat is ze aardig en geduldig, al met al een prima ervaring
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid