facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hanova Textiles

Hanova Textiles

Info

Hanova Textiles

Geschiedenis

Bij Hanova Textiles bestelt u uw bedrijfskleding, uw werkkleding, uw sportkleding en uw casual kleding.

Kleding en textiel bedrukken bij Hanova Textiles is mogelijk in onze eigen drukkerij middels diverse bedrukkingstechnieken.

Hanova Textiles levert bedrijfskleding, werkkleding, sportkleding en vrijetijdskleding aan bedrijven, verenigingen, scholen en evenementen.



"Groothandel import in bovenkleding, modeaccessoires en ongeregelde goederen alsmede het exploiteren van webshops."
Adres: Rijksstraatweg 56, 3223 KA Hellevoetsluis
Telefoonnummer: 0854836000
Stad: Hellevoetsluis
Route: Rijksstraatweg 56
Postcode: 3223 KA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Kledingwebshopenzo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
OVS KIDS Hellevoetsluis OVS KIDS Hellevoetsluis 900 meter OVS Kids is een Italiaans merk genaamd ('Oviesse'). Kleding voor jongens en meisjes m...
VERO MODA VERO MODA 906 meter Super geholpen leuke zaak
Patricia promotions Patricia promotions 2 km bedrukken van kleding Bedrijfs, particulieren kleding voor elke branche, persoonlijke...
Recensies
Heel fijn bedrijf waar je persoonlijk geadviseerd word en waar ze met je meedenken. Ik heb mijn bedrijfskleding, geborduurde handdoeken en veel meer bij hun besteld. Eigenlijk alles waar mijn bedrijfsnaam op staat. Alles in perfecte staat geleverd en zeer goed geholpen. Echt een aanrader. Hardwerkende ondernemers....
Een eerlijk bedrijf met betrokken medewerkers die met verstand van zaken een "maatwerk" advies en product leveren. Voor UP kantoor- & projectinrichting hebben zij prachtig bedrukte jacks verzorgd.
Wat een topbedrijf! Ik kwam er in mijn eentje niet uit ook niet bij andere bedrijven in de buurt maar door de geweldige hulp van jullie is alles gelukt. Beter dan gehoopt zelfs : Thanks!
Top bedrijf dat onze roeiploeg van prachtige jasjes heeft voorzien. Goed mee te communiceren en problemen worden zo goed mogelijk opgelost.
Voor onze fietstocht Voorne Putten Fietst bood Hanova Textiles zich aan ons te helpen met het ontwerpen en realiseren van petjes. Hanova Textiles heeft er werkelijks iets moois van gemaakt. Snelle levering en zeer klantvriendelijk! Een dikke pluim dus voor Hanova Textiles !!
Lang gezocht naar bedrijf voor bedrijfskleding. Eindelijk gevonden in Hellevoetsluis. Hanova is een jong ambitieus bedrijf met een bijzondere drijfveer om bedrijfskleding naar hoger level te brengen. Vakkundigheid en kennis van zaken proberen deze mannen uw bedrijf in de picture te brengen. Professionele begeleiding voor keuze juiste kleding.
Heerlijk bedrijf, snel geholpen en kwamen met leuke adviezen. Een enorm aanbod aan kleding en de kleding bedrukken ze in eigen textiel drukkerij. Ik kan dit iedereen aanraden!
Echt een fijn en professioneel bedrijf die met je meedenkt!
Waar service & kwaliteit samen komen!
Zeer klantvriendelijk en klantgericht!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid