facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HANOS Hengelo

HANOS Hengelo

Info

De bouw van de nieuwste HANOS-vestiging in Hengelo is gestart! Op deze pagina vindt u foto's, bouwupdates, persberichten en meer.

Producten

Vers, food en non-food



"In mei 2019 was de opening deze 20e HANOS-vestiging. Een bijzondere vestiging, met een Twentse twist. Die twist vindt u terug in het lokale assortiment, maar ook in de mentaliteit van de medewerkers: het complete team komt écht uit de streek. Maar of u nu uit Twente of uit een andere regio komt: iedereen met een horecahart is welkom om HANOS Hengelo te bezoeken. Met meer dan 100.000 producten, een grand café én een culinair theater kunt u zich uren vermaken!"
Adres: John Maynard Keynesstraat 10, 7559 SZ Hengelo, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0555294646
Stad: Hengelo
Route: John Maynard Keynesstraat 10
Postcode: 7559 SZ



op zoek naar gerelateerd: opening hanos hengelo, hanos hengelo overijssel, hanos hengelo adres, salaris bij hanos, hanos hengelo vacatures, werken bij hanos, nieuwbouw hanos hengelo, waar komt de hanos in hengelo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tim-Nung Thai Street food Tim-Nung Thai Street food 4 km Voor een zeer betaalbare prijs lekkere loempias en nog veel meer.
Recensies
Personeel is supervriendelijk, wc's zijn zeer schoon kortom de service en uitstraling is zoals je bij een professioneel bedrijf verwacht. 1 Tip bij het eerste bezoekje trek er maar een dag voor uit.. er is zoveel te zien en beleven.
Super winkel voor bijzondere producten en producten in grootverpakking. Goed assortiment, vriendelijk en behulpzaam personeel en een verwelkomde sfeer.
Personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Alles op horeca gebied en meer te koop. Je kan er eten en jezelf uren vermaken.
Ruime en overzichtelijke winkel met enorm veel keus in vers en in non-food. De prijzen zijn goed en de kwaliteit is goed. Personeel is klantvriendelijk.
Hele mooie groothandel met een professioneel assortiment en goede service!
Super mooie winkel, echt alles voor de horeca, personeel bij de koffie en de koekjes hebben mij echt goed geholpen. De prijs / kwaliteit is prima. Ruime parkeerplaatsen, en handig om te weten, voor de karretjes heb je geen muntjes nodig. Je kunt er koffie drinken, er is een gasten toilet, {ook minder valide}
Prima winkel maar zeer onaardige meneer bij de receptie. Alles was moeilijk en lastig en we werden onnodig onaardig behandeld.
Makreel gehaald. Kom je thuis is het. Rotte vis hele huis stonk nog wat dagen na het bereiden van de vis. Alles weggegooid hanos mooie verpakkingen. Matige producten. Zo kan ik het verwoorden mij niet meer gezien
Mooi ingerichte groothandel. Veel keuze voor de horeca branche. Vriendelijk en behulpzame medewerkers.
Vandaag het eerste bezoek aan Hanos hengelo. Veel en ruime gratis parkeerplaatsen aanwezig. Bij binnenkomst eigenlijk alleen maar verbazing, wat een enorme zaak met dito uitstraling. Enorm assortiment en supervriendelijk en behulpzaam personeel. Gewoon eens naartoe gaan en laat je verassen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar HANOS Hengelo met het openbaar vervoer


Hengelo, Campus West 80 meter
51
530
8
Hengelo, Campus West 80 meter
51
530
8
Hengelo, IKEA 390 meter
51
8
Hengelo, IKEA 400 meter
51
530
8
Borne, Hesselerbeek 470 meter
530

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid