facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HANOS Heerenveen

HANOS Heerenveen

Geschiedenis

HANOS Heerenveen opende zijn deuren in maart 2004. In de zelfbedieningsgroothandel kunt u terecht voor al uw horeca inkopen. Daarnaast bezorgt HANOS Heerenveen ook.

Heeft u vragen? Onze medewerkers hebben elk hun eigen specialistische kennis en adviseren u graag. Daarnaast inspireren wij u graag! Dit gebeurt in HANOS Heerenveen jaarrond door middel van diverse masterclasses, workshops, beurzen en open dagen. Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven om automatisch op de hoogte te worden gebracht over deze activiteiten, of houdt onze activiteitenagenda in de gaten. De kernwaarden van HANOS Heerenveen sluiten naadloos aan op deze service. Vestigingsdirecteur Patrick Hendriks: “Wat we doen willen we constant beter doen. Daar gaan we voor met z’n allen. We willen blijven innoveren en blijven meedenken met onze klanten. Dit doen we bijvoorbeeld door middel van trainingen van het personeel.”



"HANOS Heerenveen opende zijn deuren in maart 2004. In de zelfbedieningsgroothandel kunt u terecht voor al uw horeca inkopen. Daarnaast bezorgt HANOS Heerenveen ook."
Adres: Houtdraaier 2, 8447 GG Heerenveen (gemeente)
Telefoonnummer: 0513630303
Stad: Heerenveen
Route: Houtdraaier 2
Postcode: 8447 GG


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00

Recensies
Van God los….. Al vele jaren kom ik als kleine ondernemer bij deze goed gesorteerde, maar niet voordelige groothandel. Maar nu, na de coronacrisis en de stijgende prijzen, probeert Hanos de winst op een wel heel opmerkelijke manier te behouden, nl niet met prijscorrecties gelijk aan de inflatie, maar gewoon door veel prijzen te verdubbelen. Ongehoord schandalig! Voorbeeld: 4,5 kilo Silvo Basmati rijst kostte doorgaans ruim € 9,00. Nu presteert Hanos het om er ruim € 18,00 ex BTW voor te vragen. Bij Plus supermarkten is de consumentenprijs zonder aanbieding € 5,00 voor 2 kilo. Reken maar uit wat uw voordeel is bij Plus. En ….wilt u uw eigen faillissement graag voorkomen, laat Hanos dan vooral links liggen!!
Horeca groothandel met een groot assortiment qualitatief hoogstaande food- en nonfood- producten. Druk bezocht voor de kerst. Bij de infobalie behoorlijk onsympathiek te woord gestaan. Verder prima groothandel
De groothandel is zelf lekker groots opgezet en ziet er keurig uit. Wel hoge prijzen en sommige chauffeurs dus niet allemaal die ze op pad sturen zouden zich wel wat minder asociaal kunnen gedragen in het verkeer.
Vandaag de pas opgehaald en daarbij ben ik vriendelijk onthaald. Eerste indruk is helemaal goed en erg gastvrij.
Maar een geluk dat er nog oudgedienden zijn zoals Martin en Albert Maike en Djoeke want ook bij de Hanos zie het personeelsgebrek. Lege vakken en niet gespiegeld. Lege dozen in het gangpad. Maar ondanks dat blijft de Hanos de betere groothandel voor horeca en bedrijven.
Top vers vis en vlees, enorm assortiment
Hanos heel leuk winkelen,en dan dat personeel Altijd vrolijk en gezellig
Grote schone zaak. Mooie producten zoveel vers als diepvries. We hebben er geluncht heerlijk broodje zalm gegeten met wijntje van de maand. Er was één van de koks aan het koken. We vroegen belangstellend wat hij gemaakt had en we kregen een kom met Thaise kip met curry om te proeven. Heerlijk en erg attent.
hoge prijzen, zeker voor groothandel. kleine bedrijven willen ze niks voor doen en de prijzen op de schappen kloppen vaak niet. maak een foto van de prijs en vergelijk. ze zeggen de landelijke prijzen te volgen alleen kunnen ze niet vertellen waarom de zuivel landelijk omlaag gaat en bij hun omhoog.
Super assortiment Super service Super advies Super inspiratie Super workshops Kortom super winkel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid