facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hanny's Huisdierspecialist

Hanny's Huisdierspecialist

Info

Hanny's Huisdierspecialist voor al uw huisdier verzorging aan huis of opvang bij mij thuis. Tevens trimsalon voor hond en kat via huid, vacht en diervriendelijke methode!

Geschiedenis

Hanny's Huisdierspecialist zegt het al. Voor al uw dierverzorging aan huis tijdens vakantie of een dagje weg. Een specialist in de dierverzorging. Voor alle soorten dieren beschikbaar. Een aantal dieren kan ik ook thuis verzorgen.
Tevens ook een trimsalon in Kampen. Trimsalon bevind zich bij F.a Boer & Zn binnen. Werk alleen op afspraak.
Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.hannyshuisdierspecialist.nl



"Hanny's Trimsalon zit bij diertotaal binnen. Honden en katten trimsalon via huid, vacht en diervriendelijke methode. Tevens verzorging aan huis/ opvang thuis tijdens dagje/weekje weg of vakantie. Ook werk ik met natuurlijke essentiële oliën. In te zetten voor mens en dier! Voor meer informatie of contact zie de website."
Adres: Ambachtstraat 1a, 8263 AJ Kampen
Telefoonnummer: 0633048904
Stad: Kampen
Route: Ambachtstraat 1a
Postcode: 8263 AJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:00
Dinsdag: 09:00 - 16:00
Woensdag: 09:00 - 16:00
Donderdag: 09:00 - 16:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Honden trimsalon Kampen, Trimsalon grote honden, Trimsalon Stadshagen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hondensalon Kynoknip Hondensalon Kynoknip 551 meter Erg aardige mensen en super schoon mijn hondjes komen er super relaxed van Daan en mo...
Trimsalon Perro Amigo Trimsalon Perro Amigo 1 km Prima liefdevolle verzorging voor onze hond. Blij mee
Recensies
Hanny is zeer bekwaam, onze maltezer komt al sinds puppy bij Hanny. Behalve het mooie trimmen heeft Hanny ook oog voor andere zaken en krijg je advies, zoals een melktandje die nog naast de volwassen tand zat. Ik vind haar super, en kom dan ook graag bij haar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid