facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hannekes Boom

Hannekes Boom

Info

Hannekes Boom is hét culturele restaurant van Amsterdam met groot terras en haven aan het water. Tot snel, liefs, Hanneke

Geschiedenis

Een restaurant met groot terras aan onze eigen haven; Hanneke is de culturele spot van Amsterdam...sinds 1662 en nu weer open!

Hanneke is duurzaam, ze heeft een sterke nautische interesse en leidt je mee naar de historie van haar plekje en omgeving.
Heb je creatieve ideeën, neem dan contact op en Hanneke maakt ze werkelijkheid!

Elke zondagmiddag en in de winter op woensdagavond presenteren we live muziek; jazz, soul, hiphop/spoken word en singer/songwriter passeren de revue ingevuld door onze verschillende hosts. Kom dus lekker eten, borrelen en muziek luisteren!

Elke vrijdag- en zaterdagavond hebben we een DJ van het huis die lekkere dansbare plaatjes draait. Deze DJ's laten je swingen, dansen en drinken, kom dus gezellig langs!

Kom lekker eten met je liefde, vrienden, collega's/bedrijf of trouwerij.

Voor meer informatie kun je een mailtje sturen naar [email protected] of ik ben telefonisch bereikbaar op: 020-4199820.

Tot snel!
Liefs, Hanneke

Adres: Dijksgracht 4, 1019 BS Amsterdam
Telefoonnummer: +31 20 4199820
ln.moobsekennah@tnemeneve
Stad: Amsterdam
Route: Dijksgracht 4
Postcode: 1019 BS


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 01:00
Dinsdag: 11:00 - 01:00
Woensdag: 11:00 - 01:00
Donderdag: 11:00 - 01:00
Vrijdag: 11:00 - 03:00
Zaterdag: 11:00 - 03:00
Zondag: 11:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: hannekes boom bereikbaarheid, hannekes boom koningsdag 2018, hannekes boom geschiedenis, dijksgracht 4 amsterdam, brug bij hannekes boom, amsterdam light festival hannekes boom, hannekes boom eigenaar, hannekes boom winter
Recensies
Het is leuk, het is gezellig, maar het duurt echt veel te lang 30-45 minuten voor een salade, of een cocktail voor je je bestelling krijgt.
Nog nooit in mijn leven heb ik het concept 'Pitcher Leffe' gezien, wat een fantastisch concept zeg, KOEKOEK! Laatst met een grote groep geborreld en gedineerd. Hele leuke plek aan het water! Goede communicatie vooraf en tijdens de borrel.
Heerlijk vertoeven aan het water met lekker veel keus in speciaalbier. Te gek!
Reserveren voor 1,5 uur en kwartiertje te laat komen is exit voor de rest een top locatie
We hebben hier alleen wat gedronken. De sfeer was goed. De zaak zat vol. Buiten een heel gezellig uitziend terras, waar je op een zomeravond volgens mij heerlijk kunt vertoeven
Lokatie ligt perfect, vooral voor zomers weer. Ze hebben lekker eten en een prima selectie drank. Enige dat wel soms minder is, is de zelf service. Maar aan de andere kant houdt dat de kosten laag.
Altijd leuk en gezellig om ff te relaxen. Sfeervol en met een mooi uitzicht op Nemo. Je kan er ook met je bootje aanmeren.
Heerlijk plekje om je boot aan te leggen en een drankje te doen
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Hannekes Boom. Dijksgracht 4 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Hannekes Boom adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Hannekes Boom. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Hannekes Boom delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid