facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HANN Fotografie

HANN Fotografie

Info

Fotografie van o.a. kinderen, gezinnen, vriendinnen en bruiloften.

Adres: Oude Rijksweg 105, 4458 AK 'S-Heer-Arendskerke, Zeeland, Netherlands
Telefoonnummer: 06-46150300
Stad: 's-Heer-Arendskerke
Route: Oude Rijksweg 105
Postcode: 4458 AK


Recensies
Wat een geweldig leuke ervaring om met Hanneke en ons gezin op pad te gaan voor een fantastische fotoshoot! Juist onze, al wat oudere kinderen, hebben genoten. Wat een plezier! Hanneke heeft op een ontspannen manier er voor gezorgd dat wij ons erg op ons gemak hebben gevoeld! We genieten iedere dag na van de mooie foto’s! Bedankt lieve Hanneke
Met ons gezin hebben wij een geweldige fotoshoot gehad met Hanneke! De sfeer tijdens de shoot was heel ontspannen en gezellig en ook onze dochters hadden meteen een klik met Hanneke, waardoor het een feestje was om de foto's te maken! We kregen heel snel de foto's toegestuurd en we zijn super tevreden en blij met het resultaat en genieten hier elke dag van! We kunnen Hanneke van harte aanbevelen als fotograaf en weten haar voor de toekomst zeker zelf ook weer te vinden!:
Vorige week een erg gezellige fotoshoot gehad. De kinderen hebben genoten en het was erg gezellig met Hanneke. Doordat de sfeer zo goed was hebben de kinderen en ik het als heel relaxed ervaren. Met resultaat: de foto’s zijn prachtig!!! Heel erg blij mee!
Wij hebben vorige week een fotoshoot bij Hanneke gehad. Hanneke dacht van te voren mee over de plaats, tijd en gaf advies in kleding. Hanneke is heel creatief en energiek Het kostte weinig moeite om de foto's te maken De spontaniteit is van de foto's af te lezen. Zeer voor herhaling vatbaar Dankjewel HannFotografie.
Wat een geweldige foto’s heeft Hanneke gemaakt van onze kindjes. Een klein uurtje zijn we op pad geweest, we zijn super blij met het resultaat. Hanneke ja flexibel, vriendelijk en ze maakt foto’s terwijl je het niet door hebt. De kinderen staan er zo puur op, precies zoals ze zijn. Echt een aanrader!
We hebben een fotoshoot bij Hanneke cadeau gegeven aan mijn moeder. Wat een top cadeau! Met 2 kinderen van 1.5jaar en een maand oud was het even spannend of die er ook zin in hadden, maar de foto’s zijn prachtig geworden. Vanaf het begin wist Hanneke ons en de kids heerlijk op ons gemak te stellen en dat straalt van de foto’s af.
Hanneke is een lieve, ontspannen, flexibele vrouw die ook precies met drie competenties foto's maakt: liefdevol naar de kinderen, ontspannen manier van omgaan met ons en in het formeren van de groepsfoto's en flexibel en meedenkend in het wijzigen van tijdstip. Snelle levering van de foto's en heldere communicatie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid