facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hangar17

Hangar17

Info

Bij Hangar17 gaan we terug naar de basis. Functionele trainingen. Wij willen dat de mensen die bij ons trainen zo fit mogelijk worden.



"Hangar17 is een sportschool in Hoogerheide, waar we onszelf onderscheiden door kwaliteit, begeleiding, uitstraling en ons persoonlijke karakter. Iedereen is welkom, ongeacht beroep, leeftijd of fysieke gesteldheid. Respect en sfeer binnen Hangar17 zijn belangrijke pijlers waar wij ons op richten. Er wordt in kleine groepen getraind, zodat er altijd kundige begeleiding en persoonlijke aandacht is."
Adres: Zandfort 17, 4631 RK Hoogerheide, Noord-Brabant, Netherlands
Stad: Hoogerheide
Route: Zandfort 17
Postcode: 4631 RK



op zoek naar gerelateerd: Boksen Hoogerheide, Sport en Slankstudio Hoogerheide, Sportcentrum Hoogerheide
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Anytime Fitness Anytime Fitness 1 km Wat een toffe gezellige fitness! Top medewerkers, zeer goede begeleiding, iedereen he...
Centrumfit Centrumfit 1 km het is een heel mooi centrum voor jong en oud. je hebt er de beste hulp en ze zijn er...
Wesley Schot Sport Service Wesley Schot Sport Service 1 km Wesley Schot Trainer van verschillende sporten o.a. Functional fitness , OCR , Runni...
Sport & Slankstudio Hoogerheide Sport & Slankstudio Hoogerheide 2 km Prima sportschool met ruim aanbod. Helaas is alles wat verouderd en versleten. De coa...
Recensies
De beste Crossfit/Functioneel trainen school in de Zuidwesthoek, hier word je onder een zeer deskundige begeleiding echt beter en sterker, hele diverse groepstrainingen waarbij je je ego terzijde schuift!!
Anders dan een normale sportschool. Veel afwisseling tussen conditioneel en kracht. Enthousiaste trainers die je grenzen verleggen en goed begeleiden. Kortom een erg leuke plek om te sporten.
Een club met een hart op de juiste plaats! En ja met een hart!!! Dat moet ik toch wel onderstrepen! Als Belg weet ik na een grote zoektocht van verschillende sportclubs dat deze club mijn hart gestolen heeft Hele goede trainingen en een sportieve geest die niemand uit sluit ongeacht waar je van komt. Of je nu als beginner start of als professional , altijd schatten ze jou naar waarde ! Ik kan jullie club alleen maar aan bevelen !
Dit is geen traditionele sportschool zoals we die kennen, maar wel een super gave plek waar je gegarandeerd effectief sport in groepsverband of met een personal trainer. De lessen zijn afwisselend, leuk en vooral erg zwaar. Toch weten de trainers je te motiveren zodat je nét nog even verder gaat dan dat je in je eentje zou doen.
Lekker een paar keer per week onder zeer deskundige begeleiding in kleine groepjes sporten. Flexibiliteit en conditie van je lichaam opbouwen en daarna kracht. Naast de deskundigheid van bewegen en voeding is het er ook nog eens gezellig!!!!
Top personal training en crossfit work outs!
Goede sfeer. Gevarieerd programma. Uitstekende begeleiding. Respect voor elkaar ongeacht niveau of conditie.
Geweldig wat Marijke en Marcel neergezet hebben. Top begeleiding en dito sfeer!
Leuk, leuk, en leuk! Leuke mensen, leuke lessen en een leuke plek!
Goede begeleiding om op een veilige manier stevig te sporten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid