facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Handmade Party Gifts

Handmade Party Gifts

Info

Op zoek naar uitnodigingen, bedankjes of andere artikelen voor een trouwfeest, verjaardag of een andere speciale gelegenheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!



"Ophalen mogelijk, alleen op afspraak. Wij zijn geen winkel!Op zoek naar traktaties, stickers, uitnodigingen, bedankjes of andere artikelen voor een verjaardag, trouwfeest of een andere speciale gelegenheid? Dan ben je bij ons bij het juiste adres!"
Adres:
Stad: Strijen



op zoek naar gerelateerd: Bacardi brandblusser, Minibar brandblusser
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Spiritual Balance Spiritual Balance 461 meter Leuk centrum met een mooie winkel. Fijn behulpzaam en kwalitatief goed personeel.
De Bommel Meubelen De Bommel Meubelen 990 meter Heel tevreden met onze nieuwe buffetkast en tv meubel! Ten eerste ging de communicati...
De Bommel Strijen De Bommel Strijen 1 km Grote winkel met hele mooie spullen. Alleen de handelsgeest is ver te zoeken. Helaas ...
Recensies
Goede en snelle en vooral vriendelijke service. Ben blij met wat ik besteld en gekregen heb. Zeker voor herhaling vatbaar om er weer iets te kopen bestellen.
Heb bij hun een 20liter jerrycan van Bacardi Spiced besteld en vandaag binnen gekregen hij ziet er super vet Cook uit en overtreft al mijn verwachtingen die ik ervan had ga er zeker weten nog terug voor wat anders erbij te bestellen
Na lang zoeken voor het perfecte kerstcadeau kwam ik hier terecht. Toen ik zal dat ik ook brandblussers met logo kon bestellen stuurde ik direct een mailtje, supersnel antwoord gekregen, en mijn pakketje werd zelf 5 dagen vroeger geleverd dan ik had ingevuld. Top service!
Snelle levering, veel eerder dan de datum waarop het nodig had. De traktatie is netjes afgewerkt met stevige materialen. Ik ben heel blij!
Wat een leuke site met leuke dingen. Super leuk kontakt en zeer snel geleverd! Echt een aanrader.
Geweldige snelle service, mooi product
Super leuk cadeau gekocht. Snelle levering. Echt TOP!
Heb u nog meer foto,s
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid