facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Handmade by Sjiek

Info

Onze stijl is stoer, lief, sjiek en uniek. Alle producten zijn met veel liefde en aandacht samengesteld. <3

Online shopping of kom gezellig langs.

Geschiedenis

Handmade by Sjiek! is een online én offline shop met de aller tofste armbanden en accessoires die niet mogen ontbreken in jouw collectie. De collectie bestaat uit armbanden, zowel voor vrouwen, mannen als kinderen. Verder bestaat het assortiment ook uit tassen, portemonnees, sjaals, stainless steel sieraden en eigenlijk alles waar ik, en hopelijk ook jij, blij van wordt.

Je shopt de collectie online, maar ook bij mij aan huis of bij een van mijn verkooppunten. Ik hanteer geen vaste openingstijden, maar je bent altijd vrij om eens langs te komen. Stuur wel eerst even een berichtje zodat we samen even een dag en tijd kunnen afspreken. Daarlangs heb ik ook regelmatig inloopavonden.

Ook geef ik workshops (wikkel)armbanden maken, dus heb je zin in een leuke, creatieve workshop met vriendinnen, familie of collega's? Check mijn site voor meer informatie of stuur me een berichtje. Deze workshop is ook zeer geschikt als vrijgezellenfeest.
Ook zijn er workshops voor tieners en ook zijn kinderfeestjes mogelijk!



"Handmade by Sjiek! is een sieraden en accessoires label wat al enkele jaren garant staat voor een basic collectie sieraden zoals armbanden gemaakt van leer en stainless steel maar ook voor toffe mix and match sets en oorbellen, tassen en portemonnees. Deze leuke basic musthaves zorgen ervoor dat jij elke dag je outfit helemaal kunt stylen en daardoor kunt shinen bij elke gelegenheid."
Adres: kerkbosweg 40a, 5966NP America
Telefoonnummer: 0615201703
Stad: America
Route: kerkbosweg 40a
Postcode: 5966NP



op zoek naar gerelateerd: Kralen armbandjes set, Stainless steel armband dames, Set armbanden, Kinderarmbandje met naam kralen, Herinneringsarmband
Recensies
Wat een prachtige sieraden maakt en verkoopt Handmade by Sjiek. Alles is van super mooie kwaliteit. Onlangs paar mooie oorbellen gekocht en ik ben er echt heel erg blij mee en voor een vriendin van mij heeft ze een hele mooie armbandjes set samengesteld helemaal naar wens van haar. De service is ook heel fijn en Marij is erg open en vriendelijk.
Mooie spullen voor een prima prijs!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid