facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Handelsonderneming Vrijheden

Handelsonderneming Vrijheden

Info

Handelsonderneming Vrijheden kan alles regelen wat u nodig heeft

Adres: Haarbrug 16 E, 3751LM Bunschoten
Telefoonnummer: +31639048410
Stad: Bunschoten
Route: Haarbrug 16 E
Postcode: 3751LM



op zoek naar gerelateerd: LM Handelsonderneming
Recensies
Wij hebben zeer goede ervaringen, top werk geleverd.
Prachtige spullen. Keer op keer. Fijne vent. Mooie prijzen. Je gaat altijd met iets moois weg. En je gaat met meer naar huis dan je van tevoren denkt. Gastvrij. Vakman. En kwaliteit. Ook dat nog.
Ik ben heel positief over HOV. Dit team werkt met veel enthousiasme en passie. De kwaliteit van de producten is geweldig en voor zo'n goede prijs. We zijn helemaal blij met onze nieuwe meubels en we komen zeker terug!
Schitterende handgemaakte producten. Gemaakt door een vakman. Ruime keus en ze maken wat jij wilt..
Ben nu al een paar keer bij HOV geweest. Telkens valt er wat nieuws te ontdekken. Een leuk en enthousiast team dat met enorm veel plezier de mooiste dingen van hout maakt. Naast enthousiasme en vakbekwaamheid zijn het ook nog eens goudeerlijke mensen.
Wat een ontzettend goed bedrijf! Vriendelijke ontvangst, deskundig en vol goede ideeën. Van de producten en prijzen kan je alleen maar vrolijk worden.
Fijn bedrijf! Supermooie tafel gekocht, precies waar we op zoek naar waren voor een mooie prijs. Ze dachten met ons mee en waren heel aardig.
Wat een mooi tv meubel heeft Wim gemaakt voor ons ben er heel blij mee en snel geleverd echt vak werk heet tevreden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid