facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Handelsonderneming Verweij

Handelsonderneming Verweij

Info

Achteras revisie voor Peugeot en Citroën en andere gangbare onderhoud en reparatie klussen



"Open op afspraak."
Adres: Bolster 22, 9281KK Harkema
Telefoonnummer: 0646722712
Stad: Harkema
Route: Bolster 22
Postcode: 9281KK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autoschade Service de Haan Autoschade Service de Haan 323 meter Prima service! En zeer vakkundig schade herstel!
Autobedrijf Alex Kooistra Autobedrijf Alex Kooistra 614 meter Super service betrouwbare garage
Autobedrijf - APK station Van der Meer Autobedrijf - APK station Van der Meer 744 meter Snelle service en goed advies
Bosma Occasions Bosma Occasions 930 meter Mooie tweedehands auto.s eigenaar maakt echt tijd voor mensen.
Meerstra Reparatie & Verkoopservice Meerstra Reparatie & Verkoopservice 1 km Donderdagavond gebeld, koelvries-combi kapot. Volgende dag mooie Zanussi erin gezet d...
Recensies
Hele goede ervaring bij dit bedrijf. Aantal weken terug de achteras van mijn 206 laten vervangen door een gereviseerde. Kon snel terecht, de reparatie was vakkundig, snel en voor een hele goede prijs. Was na een uur weer blij de weg op. Daarnaast is de auto ook nog nagelopen en een aantal zaken gevonden die ook aan reparatie toe zijn. Zeer tevreden. Was de 200 km rijden helemaal waard.
Gek werd ik van het gestuiter van de Peugeot 206SW. Mailtje naar Verweij, telefoontje verder en 2 dagen later zat er een betaalbare gereviseerde achteras onder de Peugeot. Auto stuurt weer strak, staat weer recht op de wielen en stuitert niet meer. Aanrader, deze man weet waar hij mee bezig is.
Reparaties en achteras revisie van mn 206 rc vakkundig en goed uitgevoerd ,mijn auto rijdt weer top! Kortom, een goede service en iemand die er verstand van heeftZal er zeker weer komen!
Na aanbeveling heb ik een afspraak gemaakt voor een asrevisie van mijn 306 break. We werden allerhartelijkst ontvangen. Helaas zat het iets tegen met mijn as maar Meneer Verweij heeft alles perfect opgelost. Kan niet anders zeggen dat dit iemand is die verstand van zaken heeft en weet wat hij doet. Vriendelijk en vakkundig met een hele goede service voor een schappelijke prijs.
Super service Achteras van peugeot,was kapot zaterdag gebeld .Maandagavond gebracht ,en vanmiddag weer opgehaald .Goede service en niet duur .vriendelijke man .
vandaag mijn 206 cc laten voorzien van een gereviseerde achteras super blij mee snel geholpen Was zeker de moeite waard om 2 uur ervoor te rijden
Vriendelijk, eerlijk, specialist, neemt de tijd dingen uit te leggen Prijs/kwaliteit helemaal perfect! Dankjewel!
Altijd goeie service bij Corne, of het nou een auto is wat dan ook trekhaak, verbouwing of trailer. Nog nooit teleurgesteld geweest.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid