facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Handelsonderneming Hofstra

Handelsonderneming Hofstra

Info

Handelsonderneming Hofstra is een bedrijf dat zich bezighoud met de in- en verkoop van uiteenlopende artikelen. De hoofdmoot is echter de handel in handgereedschap, verlichting en garageuitrustingen ect .Neem ook eens een kijkje op de website !

Geschiedenis

telefoon 0655936867

e-mail : [email protected]

adresgegevens zijn:

Breewei 65
8406 EE Tijnje

Geopend op Dinsdag en Vrijdag van 9.00 - 16.30

Zaterdags geopend van 10.00 - 16.00

pinnen is bij ons mogelijk!

De prijzen bij alle afgebeelde artikelen zijn inclusief btw en afgehaald in Tijnje (tenzij anders vermeld staat) . Verzenden is tegen meerprijs mogelijk , eventuele bestellingen kunt u via onze webwinkel doorgeven.

wilt u op de hoogte gehouden worden van al onze nieuwe artikelen? meld u dan aan voor onze nieuwsbrief . zodat u altijd als eerste op de hoogte bent van onze nieuwe goederen

Op alle aankopen zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing.

Adres: Breewei 65, 8406 EC Tijnje
Telefoonnummer: 06-55936867
Stad: Tijnje
Route: Breewei 65
Postcode: 8406 EC



op zoek naar gerelateerd: hofstra tijnje houtkachel, hofstra university, handelsonderneming hofstra bv breewei 32 8406 ee tijnje, hofstra auto, tijnje winkels, hofstra performance, radox boormachine, handelsonderneming friesland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Handelsonderneming Hofstra Handelsonderneming Hofstra 0 meter zeg onlogische plek
Kralenwinkel Albertien Kralenwinkel Albertien 146 meter Wat een snelle levering! Goed verpakt en zag er fantastisch uit, nu bezig met de Cabo...
Kralenwinkel Albertien Kralenwinkel Albertien 146 meter Wat een snelle levering! Goed verpakt en zag er fantastisch uit, nu bezig met de Cabo...
It Sneupwinkeltsje It Sneupwinkeltsje 417 meter Brocante en curiosa verkoop onder het genot van een kopje koffie en thee.
Recensies
Prima bedrijf! ik bestelde een set leidingsleutels, engelse maten. En ik had er haast bij...één dag later al in huis! 6 sleutels, merk StahlKaiser en dat voor slecht €17,10. Wel €9 verzendkosten, maar dat maakt de set nog steeds goedkoop. Een aanrader dus!
Groot aanbod!en Prima en netjes geholpen. Kom zeker terug.
Je belt speciaal van te voren of het product op voorraad is. Bij aankomst blijkt dat dus niet zo te zijn. En dan ook nog glashard ontkennen dat hij het gezegd heeft. Voor niks 100 km gereden.
Dit "bedrijf" verkoopt op Marktplaats koperen remleiding maar levert verkoperde remleiding!!! voor een prijs waar je toch zeker koperen remleiding mag verwachten! Dat spul rot weg waar je bij staat en volgens deze verkoper kan er door koperen remleiding enkel remolie en dus geen water. Als dit "bedrijf" mij gewoon de beloofde koper remleiding had verstuurd had dat natuurlijk ook water verdragen! Gevraagd naar een oplossing maar hier werd niet meer op gereageerd!
Uitgebreid assortiment, scherpe prijzen. Meeste producten per m2 in Nederland omdat ze niet mogen verkassen naar een ander veel geschikter pand in het dorp. Was gemeente maar wat flexibeler in dit geval.
Kom al meerdere jaren bij Hofstra voor gereedschap, dit altijd naar volle tevredenheid. Kan mij niet vinden in een aantal negatieve reviews over garantie en rotzooi oid. In goed overleg wat mijn inziens altijd nodig is is de garantie bij Hofstra juist top!
Mr. Hofstra is een beste kerel die de tijd neemt om je goed te informeren over je aankoop. Het winkeltje is wat chaotisch, maar dat geeft meteen zijn charme als je alle goedkope prijsjes ziet staan. K kom er al jaren met plezier en als ik iets nodig heb wat bij Mr. Hofstra in het assortiment zit koop ik het in Tijnje. Groetjes uit Workum.
Heb een product gekocht dat blijkbaar zeer slecht van kwaliteit was en dus direct defect ging. E-mail gestuurd met uitleg. Het antwoord was; "hier kunnen we weinig aan doen". Daar bleef het bij. Aan de service herken je een bedrijf. Dit was de eerste en de laatste keer dat ik hier wat bestel.
Geweldige winkel
Een klein bedrijf met kleine prijzen en groot aanbod! Heerlijk rond neuzen, maar let op.. je komt hier altijd met meer weg dan waar je voor kwam! Je vind er altijd weer nieuwe handige en mooie materialen en of gereedschappen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid